τα στοιχήματα Goal-Goal και No Goal

Το στοίχημα είναι ένα τυχερό παιχνίδι για τους πολλούς, αλλά για τους λίγους αποτελεί επάγγελμα. Ο ανταγωνισμός που έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο, έχει αναγκάσει τις εταιρείες να “εγκαινιάσουν” νέα πονταρίσματα και συνδυασμούς. Ένας από αυτούς είναι το GG και NG. Τα αρχικά μαρτυρούν το Goal-Goal και το No-Goal αντίστοιχα. Πρόκειται για μια ισχυρή στρατηγική που χρησιμοποιούν οι μεγάλοι παίχτες για να κερδίζουν χρήματα και να μετατρέπουν την παθητική απώλεια χρημάτων των κοινών θνητών σε παθητικό εισόδημα, όπως μόνοι αυτοί γνωρίζουν να πράττουν.

Είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές τα νούμερα λένε την αλήθεια και αυτή την αλήθεια καλείται να εκμεταλλευτεί ο παίχτης, χωρίς να αφήσει καμία λεπτομέρεια να πάει χαμένη σε ένα στοιχηματικό γεγονός. Πως θα σας φαινόταν ένα στατιστικό στοιχείο που εκφράζει ότι η ομάδα Α σκοράρει σε κάθε αγώνα 1-2 γκολ; Πως θα σας φαινόταν ότι η αντίπαλος ομάδα Β έχει και αυτή το ίδιο χαρακτηριστικό στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα ο αγώνας είναι no bet; Όπως αφήσαμε να εννοηθεί παραπάνω το no bet είναι για τους κοινούς θνητούς.

Το στοιχείο αυτού του αγώνα δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο από ένα μεγάλο παίχτη και να στοιχηματίσει να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Αυτό το το στοίχημα ονομάζεται Goal-Goal και η απαραίτητη προϋπόθεση είναι το σκοράρισμα εκατέρωθεν. Από την εμπειρία μας, αυτή η επιλογή πληρώνει περίπου στο 1.95 σε ένα ντέρμπι. Αυτό σημαίνει ότι θα διπλασιάσετε σχεδόν τα χρήματα σας και αν θέλετε να παίξετε παρολί, προσθέτοντας άλλο ένα ματς ίδιας απόδοσης πάτε για 4πλασιασμό στο ταμείο.

Από την άλλη πλευρά, ένα ντέρμπι ή ένα ματς που έχει πρωταγωνιστή την μια ομάδα μπορεί να καταλήξει και στο απόλυτο μηδέν. Σε αυτή την πρόβλεψη τοποθετείτε το στοίχημα σας στο No Goal. Η απόδοση αυτού του σημείου εξαρτάται από την δυναμική των δυο ομάδων, αλλά συνήθως στις ομάδες που δεν σκοράρουν εύκολα δεν είναι απίθανο να βρείτε το 1,80. Δηλαδή θα κερδίσετε το 80% του αρχικού σας κεφαλαίου. Καθόλου άσχημη απόδοση. Και πάλι με ένα συνδυασμό άλλου ένα ματς το κέρδος σας θα είναι αρκετά μεγάλο.

Το πλεονέκτημα που προσφέρουν τα στοιχήματα Goal-Goal και No Goal είναι ότι δεν σας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα νικήσει ή αν το παιχνίδι θα έρθει ισόπαλο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαμβάνετε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θέλετε να παρακολουθήσετε χωρίς το άγχος του νικητή και σίγουρα θα διασκεδάζετε με τα γκολ των ομάδων στη περίπτωση που έχετε στοιχηματίσει Goal-Goal.

Επειδή το Goal-Goal και το No Goal στοίχημα είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό, η μελέτη έχει σημαντικό ρόλο στον στοιχηματισμό σας. Ας δούμε μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε πριν καταθέσετε τα χρήματα σας:

– Νέα ομάδας και έλεγχος για τους τραυματισμούς βασικών παικτών

– Έρευνα πρόσφατης βαθμολογίας

– Έλεγχος φορμαρίσματος στο πρωτάθλημα και συχνότητα σκοραρίσματος

– Έλεγχος προϊστορίας των δυο ομάδων

Έχοντας καλύψει το φάσμα των πληροφοριών που απαιτούνται θα μπορέσετε να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας στα στοιχήματα No Goal και Goal-Goal. Στις εταιρείες στοιχημάτων θα τις βρείτε με την NG και GG. Καλή Επιτυχία στο νέο σας στοίχημα!