Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο live στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα ανάμεσα στους παίκτες του στοιχήματος για πολλούς λόγους. Είναι, όμως, αυτή η δημοτικότητα καλή για τους ίδιους τους παίκτες;

Όταν κάτι είναι τόσο δημοφιλές όσο το LIVE betting, θα πρέπει να γίνονται γνωστά κάποια λάθη, που πρέπει να αποφεύγουν οι παίκτες.

Αυτό είναι ένα κείμενο τύπου «Τι να ΜΗΝ κάνετε όταν παίζετε LIVE στοίχημα». Θα αναφερθούμε σε μια πλειάδα (ναι είναι πολλά) λαθών, που κάνουν οι παίκτες του στοιχήματος. Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι έχουν υποπέσει σε ένα ή περισσότερα από ένα από αυτά τα λάθη, στην πορεία τους στο χώρο του στοιχήματος και συγκεκριμένα στο ζωντανό στοίχημα.

Ας τα δούμε, ελπίζοντας ότι η αναφορά τους και μόνο θα μπορέσει να βοηθήσει κάποιους να τα διορθώσουν και να τα αποφύγουν στο μέλλον.

Λάθη που κάνεις στο LIVE betting:

1. Δε γνωρίζεις τους κανόνες των στοιχημάτων

Λίγοι θα παραδεχτούν ότι δε γνωρίζουν τους κανόνες των στοιχημάτων, που παίζουν. Δε θα τους πιστέψουμε όλους. Κάποια στοιχήματα έχουν διαφορετικούς κανόνες στο LIVE στοίχημα σε σχέση με το στοίχημα πριν την έναρξη ενός αγώνα. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες όλων των στοιχημάτων, στα οποία ποντάρετε χρήματα. Άλλωστε, οι στοιχηματικές προσθέτουν ολοένα και περισσότερες κατηγορίες στοιχημάτων στο ζωντανό στοίχημα.

Τρανταχτό παράδειγμα για το παραπάνω είναι το ασιατικό χάντικαπ. Στο asian handicap αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας, καθώς από τρία σημεία ποντάρουμε σε δύο, ενώ υπάρχει ασιατικό χάντικαπ και για άλλα είδη στοιχημάτων, όπως over/under γκολ, και κόρνερ.

Στο LIVE betting, όμως, χρειάζεται προσοχή. Στο ζωντανό στοίχημα το ασιατικό χάντικαπ αφορά μόνο στο τι θα γίνει στη συνέχεια του αγώνα, αγνοώντας, ουσιαστικά, τα γκολ, που έχουν σημειωθεί ως εκείνη τη στιγμή. Έτσι, αν παίξετε οποιοδήποτε ασιατικό χάντικαπ υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το παιχνίδι είναι σα να είναι 0-0.

Να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε τι στοιχήματα ποντάρετε και να είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε τους όρους και τους κανόνες πριν τοποθετήσετε χρήματα κάπου.

 

2. Υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου

Έχεις ξεκινήσει να παίζεις στοίχημα και τα πηγαίνεις σχετικά καλά, έχεις κέρδος από το παιχνίδι για αρκετούς μήνες, και αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Οπότε σκέφτεσαι ότι το LIVE στοίχημα είναι μια καλή λύση για να δοκιμάσεις να αυξήσεις κι άλλο τα κέρδη σου. Ξανασκέψου το, όμως, γιατί δεν είναι έτσι. Ακόμα κι αν είσαι πεπεισμένος ότι γνωρίζεις πολύ καλά το “value betting” και μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, το να αρχίσεις να παίζεις ζωντανό στοίχημα είναι κάτι διαφορετικό. Αν πριν ξεκινήσει ένας αγώνας, είτε ποδοσφαίρου είτε οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες, τότε στο LIVE αυτοί πολλαπλασιάζονται.

Μη νομίζεις ότι η απλή εφαρμογή των όσων ξέρεις για το στοίχημα πριν την έναρξη ενός γεγονότος αρκεί για να συνεχίσεις την ίδια νικηφόρα πορεία και στο ζωντανό στοίχημα. Σαφώς, θα πρέπει να εφαρμόζεις κάποια πράγματα από όσα ξέρεις, και που δεν αλλάζουν, αλλά θα πρέπει, επίσης, να αντιμετωπίσεις το LIVE betting, σα να ξεκινάς και πάλι να παίζεις στοίχημα. Οπότε θα πρέπει να μελετήσεις περισσότερα πράγματα, που παίζουν ρόλο σε ένα παιχνίδι, αλλά και σε ένα στοίχημα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

3. Επηρεάζεσαι από το συναίσθημα

Το παραπάνω είναι σημαντικό λάθος των παικτών του στοιχήματος, είτε παίζουν LIVE στοίχημα είτε όχι. Εντούτοις, στο LIVE μπορεί να αποβεί μοιραίο. Σκεφτείτε μόνο πόσα στοιχήματα υπάρχουν διαθέσιμα για ζωντανό στοίχημα σε ένα παιχνίδι και τα οποία έχουν μικρό χρόνο… ζωής, δηλαδή, θα ολοκληρωθούν μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή, που ο παίκτης πόνταρε σε αυτά. Είναι πάρα πολλά. Τώρα σκεφτείτε έναν παίκτη, που είναι επηρεασμένος συναισθηματικά.

Αυτό το «επηρεασμένος συναισθηματικά» περιλαμβάνει πολλά πράγματα, όπως:

  • Παίζει η ομάδα του
  • Έχει χάσει κάποια χρήματα
  • Έχει κερδίσει κάποια χρήματα.

Στο πρώτο παράδειγμα, ο παίκτης του στοιχήματος είναι συναισθηματικά δεμένος με μια ομάδα και θέλει ποντάρει σε αυτήν όχι σύμφωνα με τα όσα βλέπει, αλλά σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Πολλές φορές, όμως, οι επιθυμίες για τις αγαπημένες μας ομάδες δεν γίνονται πραγματικότητα. Αν αυτό γίνει στο LIVE στοίχημα, μπορεί να χαθούν αρκετά χρήματα. Οπότε, μην ποντάρετε με συναισθηματικά κριτήρια, γιατί τις περισσότερες φορές δε θα είστε κερδισμένοι. Είτε χάνει η ομάδα σας και ποντάρετε να γυρίσει το παιχνίδι είτε κερδίζει και θέλετε να τη δείτε να κερδίζει με μεγαλύτερη διαφορά γκολ ή πόντων, αυτό δεν είναι σωστός τρόπος προσέγγισης του ζωντανού στοιχήματος.

Στις άλλες δύο περιπτώσεις, τα πράγματα είναι πιο απλά. Στη μία ο παίκτης κυνηγά τα χαμένα του χρήματα και προσπαθεί να τα «πάρει πίσω» αυξάνοντας το ποντάρισμα, ενώ μάλιστα παίζει υπό πίεση και άρα η κρίση του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Στην άλλη, είναι κερδισμένος και πιστεύει ότι μπορεί να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα κέρδη, αφού είναι σε… ρέντα, οπότε και πάλι αυξάνει το ποντάρισμά του.

Μεγάλα λάθη, αμφότερα. Το κάθε στοίχημα που παίζετε δε θα πρέπει να έχει σχέση με το άλλο. Αφήστε στην άκρη το αρνητικό ή θετικό σας συναίσθημα και ακολουθήστε μια σταθερή στρατηγική.

 

4. Δεν ξέρεις από στοίχημα

Δεν κατηγορούμε κανέναν, αλλά αν δεν γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα για το στοίχημα, τότε δε θα πρέπει να προχωρήσεις στο να παίξεις LIVE.

Τι πρέπει να γνωρίζεις;

Τι είναι γκανιότα;

Πώς βγαίνουν οι αποδόσεις;

Τι είναι value bets και πώς επηρεάζει το στοίχημά μας μακροχρόνια;

Αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά, σημαίνει ότι δε γνωρίζεις βασικά πράγματα για το στοίχημα. Και αν δε γνωρίζεις βασικά πράγματα, πώς θα ξεκινήσεις να μπεις στο ζωντανό στοίχημα, που μπορεί να σε παρασύρει σε μεγάλες απώλειες;

Μην το κάνεις. Διάβασε, μάθε, και οι bookmakers θα είναι εδώ να σε περιμένουν να παίξετε ο ένας εναντίον του άλλου. Να είσαι, όμως, έτοιμος να αντιστρέψεις το υπάρχον πλεονέκτημά τους ή τουλάχιστον να το μειώσεις όσο μπορείς. Αλλιώς, αν δεν είσαι έτοιμος, θα χάσεις, χωρίς καν να έχεις τα κατάλληλα εχέγγυα. Και αυτό είναι κακό, όταν μιλάμε για χρήματα.

 

5. Αδιάβαστος στο παιχνίδι

Πολύ περισσότερο από όταν παίζετε στοίχημα πριν την έναρξη ενός αγώνα, όταν παίζετε LIVE, πρέπει να γνωρίζετε πολλά πράγματα για τις ομάδες ή αθλήτριες/αθλητές που παίζουν στο παιχνίδι, που σας ενδιαφέρει.

Θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει προσεκτικά πώς αντιδρούν οι παραπάνω σε διάφορες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθούν σε κάθε παιχνίδι, πχ. πίσω στο σκορ στο παιχνίδι, μπροστά στο σκορ, πώς αντιδρούν σε κάθε περίοδο του αγώνα, σε κάθε σετ κ.ο.κ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τις τάσεις, που έχει η κάθε ομάδα, αθλήτρια ή αθλητής, ώστε όταν δείτε ένα παρόμοιο σενάριο να ξετυλίγεται στο LIVE betting, να έχετε αυτοπεποίθηση ότι θα ποντάρετε τα χρήματά σας και η αντίδραση, που θα δείτε στον αγωνιστικό χώρο θα είναι η ανάλογη.

 

6. Δεν έχεις κάνει προπόνηση

Πριν ξεκινήσεις να παίζεις ζωντανό στοίχημα θα πρέπει να περάσεις μια περίοδο όπου θα το δοκιμάσεις. Όπως και σε κάθε δοκιμή, αυτή θα πρέπει να είναι για αρκετό χρονικό διάστημα και, φυσικά, να μην ποντάρετε χρήματα σε αυτή την περίοδο.

Διαβάστε για ομάδες και στοιχήματα, βρείτε μια στοιχηματικη ιστοσελίδα και μπείτε σε παιχνίδια, προσπαθώντας να βρείτε την εξέλιξή τους. Σημειώστε τα στοιχήματα που θα βάζατε σα να τα βάλατε και καταγράψτε τα. Μετά από έναν σημαντικό αριθμό βγάλτε ασφαλές συμπέρασμα για το αν μπορείτε πράγματι να ακολουθήσετε αυτή την τακτική με πραγματικά χρήματα και να βγείτε κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

 

7. Παίζεις με «λάθος» χρήματα

Ναι, υπάρχουν σωστά και λάθος χρήματα στο στοίχημα. Τα σωστά χρήματα είναι αυτά που έβαλες στην άκρη στην αρχή της χρονιάς και προορίζονται αποκλειστικά για το στοίχημα.

Τα «λάθος» χρήματα, είναι όλα τα υπόλοιπα. Χρήματα, δηλαδή, που αρχικά δεν προορίζονταν για το στοίχημα, αλλά έφτασες σε σημείο να χρησιμοποιήσεις για αυτό. Χρήματα, για το ενοίκιο, για τους λογαριασμούς, για τις σπουδές, κ.ο.κ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα χρησιμοποιείς για το στοίχημα.

Γιατί;

Ο λόγος είναι απλός. Το στοίχημα, είτε το προσεγγίζετε ως χόμπι είτε το προσεγγίζετε πιο σοβαρά περιμένοντας να βγάλετε σταθερό εισόδημα από αυτό, δεν πρέπει να έχει σχέση με το υπόλοιπο κεφάλαιό σας. Η ζωή σας εκτός στοιχήματος θα πρέπει να είναι εξασφαλισμένη οικονομικά για να ξεκινήσετε να παίζετε. Αν συμβεί το αντίθετο, και τα χρήματα δεν περισσεύουν για να πληρωθούν όλα τα έξοδά σας κι εσείς παίζετε στοίχημα με αυτά, τότε θα προκύψουν πολλά προβλήματα.

Αυτού του είδος ο τζόγος είναι προβληματικός και οδηγεί σε μεγαλύτερη οικονομική δυσχέρεια, προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις και φυσικά προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας.

 

8. Δεν κρατάς αρχείο

Το να διατηρείς αρχείο είναι πολύ σημαντικό γιατί εκεί φαίνεται πραγματικά το πόσο καλά ή όχι τα πηγαίνεις στο στοίχημα. Αν δεν κρατάς αρχείο για τα παιχνίδια, που παίζεις είτε αυτά είναι πριν την έναρξη των γεγονότων είτε στο LIVE στοίχημα, δεν μπορείς να γνωρίζεις ακριβώς αν ο τρόπος, που παίζεις αποδίδει ή όχι.

Η μνήμη των παικτών δεν είναι πάντα καλή όταν αφορά στα στοιχήματα. Δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτή για να αποδείξεις, κατ’ αρχάς στον εαυτό σου, ότι είσαι σε καλό δρόμο. Και αν παίζεις πολλά στοιχήματα, όπως μπορεί να κάνεις στο LIVE betting, τότε ένα παραπάνω, χρειάζεται λεπτομερής καταγραφή, όλων.

Θα σε βοηθήσει η ανάλυση αυτών των στοιχείων ώστε να καθορίσεις την πορεία σου στο στοίχημα. Θα πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις με τον ίδιο τρόπο ή πρέπει να αλλάξεις κάτι και να ξαναδοκιμάσεις; Μόνο με την ανάλυση του αρχείου, θα πάρεις απαντήσεις.

 

9. Δεν πιστεύεις στην «κάλυψη»

Ένας τρόπος προσέγγισης στο LIVE στοίχημα είναι και η λεγόμενη «κάλυψη». Πολλοί είναι οι παίκτες, που χρησιμοποιούν το LIVE betting αποκλειστικά για αυτό το σκοπό ή και για αυτό το σκοπό.

Έστω ότι ένας παίκτης έχει ποντάρει στο παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας κι έχει επιλέξει το διπλό της Άρσεναλ. Δεν κοιτάμε αν αυτό έγινε πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ προηγήθηκε με 0-1 στο 25’, αλλά λίγα λεπτά αργότερα στο 29’ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61’ η Άρσεναλ σκόραρε και πάλι κάνοντας το 1-2.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι αποδόσεις ήταν περίπου 11,00-3,75-1,44. Με δεδομένο ότι στο πρώτο ημίχρονο η ισοφάριση ήρθε πολύ γρήγορα και αν κάποιος παίκτης έβλεπε το παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να προτιμούσε να καλύψει το σημείο, που προτίμησε. Πώς θα το έκανε αυτό και γιατί; Θα πόνταρε στον άσο και την ισοπαλία και ανάλογα με τα χρήματα, που είχε ποντάρει και τα χρήματα, που θα πόνταρε σε αυτά θα εξασφάλιζε σίγουρο κέρδος από το παιχνίδι, πολύ πριν αυτό λήξει.

Τώρα γιατί το αναφέρουμε στα λάθη; Αν αφήσεις το παιχνίδι να εξελίσσεται κάθε φορά χωρίς να επιλέγεις να καλύψεις το σημείο, που πόνταρες, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην επαληθευτεί το στοίχημά σου. Έτσι, θα χάσεις το μεγαλύτερο κέρδος στο οποίο προσδοκούσες και θα έχεις χάσει το στοίχημα, ενώ θα μπορούσες να είχες ένα μικρό κέρδος.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και αν το στοίχημα που ποντάρατε δεν επαληθεύεται. Μπορείτε παίζοντας τα υπόλοιπα σημεία, να μειώσετε τις απώλειές σας στο ελάχιστο.

Αυτός είναι ο τρόπος, που γίνεται τo trading στα ανταλλακτήρια, αλλά το LIVE στοίχημα μας δίνει την ευκαιρία να το κάνουμε και σε όλους τους bookmakers. Δε χρειάζεται να το κάνετε συνεχώς, αλλά σε παιχνίδια, που παρακολουθείτε και πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, να χάσετε το στοίχημα, τότε θα ήταν καλύτερο να το εφαρμόσετε. Μην κάνετε το λάθος να αγνοείτε αυτή την προσέγγιση.

 

10. Παίζεις πολλά σημεία

Αυτό είναι ένα σημείο, που αν ξέρει κανείς πώς να παίζει στοίχημα θα έχει καταλάβει γιατί είναι λάθος. Όσο περισσότερα σημεία παίζετε μαζί, δηλαδή παρολί, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να χάσετε το δελτίο σας. Είναι απλά μαθηματικά.

Επειδή το παρολί είναι διαθέσιμο και στο LIVE στοίχημα, καλό θα ήταν να μην ποντάρετε σε πολλά σημεία ταυτόχρονα, γιατί γίνεται ακόμα δυσκολότερο να βγάλετε χρήματα με αυτό τον τρόπο.

 

11. Ακολουθείς τυφλά άλλους

Διαβάζεις ανθρώπους, που προτείνουν διάφορα σημεία και τους ακολουθείς χωρίς να αξιολογείς από μόνος σου. Αυτό δεν είναι σωστό για αρκετούς λόγους. Αφενός, θα πρέπει να γνωρίζεις πώς να αξιολογήσεις αποδόσεις για ένα παιχνίδι από μόνος σου και να κρίνεις αν είναι δίκαιες.

Αφετέρου, υπάρχουν άνθρωποι, που σου λένε από πριν να περιμένεις το LIVE στοίχημα και να ποντάρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αν το κάνεις αυτό, χωρίς να περάσεις τις προτάσεις αυτές από τα δικά σου προσωπικά κριτήρια, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Δε σημαίνει ότι όλοι όσοι διαβάζεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα γνωρίζουν περισσότερα από εσένα.

 

12. Ποντάρεις στη μεγάλη έκπληξη

Το να ποντάρεις σε μεγάλες αποδόσεις που έχουν αξία δεν είναι λάθος. Το να ποντάρεις, όμως, σε μεγάλες αποδόσεις, επειδή απλώς κυνηγάς τις αποδόσεις, χωρίς να κοιτάζεις τις συνθήκες, είναι.

Το σημαντικό όταν θα ποντάρεις σε LIVE στοίχημα (και όχι μόνο) είναι να ελέγξεις το value betting. Αν παίζεις αποδόσεις που αξίζουν είτε αυτές είναι μεγάλες είτε είναι μικρές, τότε μακροχρόνια θα είσαι κερδισμένος. Εννοείται, ότι θα πρέπει να ελέγχετε και όλα τα υπόλοιπα κριτήρια, που υπεισέρχονται σε ένα παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις αποδόσεις. Μη θαμπώνεστε, όμως, από τα μεγάλα νούμερα και ποντάρετε άκριτα.

 

13. Λάθος επιλογή στοιχηματικής

Δεν έχουν όλες οι στοιχηματικές, όσο καλές κι αν είναι, καλό τμήμα LIVE betting. Μπορεί μία σελίδα στοιχήματος να έχει πολλά στοιχήματα και καλές αποδόσεις στα παιχνίδια πριν από την έναρξή τους, αλλά αυτό να αλλάζει στο LIVE στοίχημα.

Βρείτε μια Πλατφόρμα, που έχει μεγάλη ποικιλία, αγώνων, μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων, και καλές αποδόσεις. Μην κάνετε έκπτωση σε καμιά από αυτές τις κατηγορίες. Θα ποντάρετε τα χρήματά σας στο ζωντανό στοίχημα θα πρέπει να έχετε όσο το δυνατό περισσότερες ευκαιρίες να ανατρέψετε το (δεδομένο) πλεονέκτημα της στοιχηματικής, ώστε να είστε μακροχρόνια κερδισμένοι. Αυτό δε θα γίνει, αν η σελίδα στην οποία παίζετε προσφέρει μόνο μερικά πρωταθλήματα για LIVE στοίχημα, ή έχει λίγες κατηγορίες στοιχημάτων για κάθε παιχνίδι και οι αποδόσεις της είναι μέτριες έως κακές.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει.

 

14. Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης

Ζούμε σε μια εποχή, που βομβαρδιζόμαστε από πληροφορίες και αυτό δεν είναι πολύ καλό όταν ποντάρετε χρήματα στο LIVE στοίχημα. Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από υπολογιστές, tablets, κινητά τηλέφωνα, οπότε μπορούν να παίξουν ζωντανά από οπουδήποτε.

Όμως, αυτό δεν είναι πάντα θετικό. Το να μην είναι κανείς συγκεντρωμένος στο LIVE betting, μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Μην επιτρέπεται να σας αποσπούν την προσοχή άλλα πράγματα. Ναι, μπορείτε να παίζετε LIVE στοίχημα, ενώ παρακολουθείτε το παιχνίδι και ταυτόχρονα να βλέπετε videos στο YouTube, και να σχολιάζετε σε social media. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολύ λιγότερη προσοχή στο ζωντανό στοίχημα, κάτι το οποίο μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά.

Όπως και με τα χρήματα, όμως, δε θα πρέπει να ποντάρετε σε χρόνο που δεν προορίζετε για το στοίχημα. Οργανώστε το πρόγραμμά σας ώστε το στοίχημα να μη σας αποσπάσει από σοβαρά πράγματα στη ζωή σας και ώστε άλλα μικροπράγματα να μη σας αποσπούν όταν παίζετε στοίχημα LIVE. To multitasking (με… tasks άσχετα με το στοίχημα) δεν πάει με το LIVE betting.

 

15. Παίζεις στα τυφλά

Το «τυφλά» μπορεί να περιλαμβάνει είτε το ότι δε βλέπει κανείς το παιχνίδι είτε ότι παίζει χωρίς να ξέρει τις ομάδες. Τη δεύτερη περίπτωση την αναλύσαμε στο «Αδιάβαστος στο παιχνίδι», οπότε πάμε στην πρώτη.

Οι πλατφόρμες έχουν οδηγηθεί από τον ανταγωνισμό να προσφέρουν ολοένα και περισσότερα πράγματα στους χρήστες τους. Έτσι τα τελευταία χρόνια έχει μπει στις ζωές των παικτών το LIVE Stream, η δωρεάν, δηλαδή, αναμετάδοση αγώνων από την ίδια την στοιχηματική στην πλατφόρμα της.

Το να παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, στο οποίο ποντάρει ζωντανά είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς κάθε παράγοντας που μπορεί να ληφθεί υπόψη, από τον καιρό μέχρι την απόδοση των παικτών είναι μπροστά στα μάτια μας.

 

Η εμπειρία του LIVE betting μαζί με το LIVE Streaming είναι υπέρ του παίκτη και θα πρέπει να είναι ένα από τα κριτήρια για την επιλογή της πλατφόρμας στην οποία θα παίξετε LIVE.