συστημα στοιχηματος arbitrage

Στον κόσμο του στοιχήματος, το arbitrage αν γίνει σωστά, μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρο. Για να δημιουργήσετε κέρδος, όμως, χρειάζεται εργασία και έρευνα.

Στο arbitrage ο παίκτης τοποθετεί τα στοιχήματα του σε δύο ή περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες έχουν διαφορετικές αποδόσεις σχετικά με την έκβαση ενός αθλητικού γεγονότος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο παίχτης να κερδίζει χρήματα από μια εταιρεία και η άλλη να κερδίζει.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε ποντάρει σε δύο ομάδες μπάσκετ, χρησιμοποιώντας δύο στοιχηματικές εταιρίες :

Το στοίχημα Υ έχει απόδοση 1,15 για την ομάδα Α και 7.00 για την ομάδα Β

Το στοιχημάτων Z έχει απόδοση 2,00 στην ομάδα Α και 7,50 για την ομάδα Β

Μπορείτε να τοποθετήσετε δύο ξεχωριστά στοιχήματα με δύο bookmakers στην ομάδα Β με του στοιχήματος Z και στην Ομάδα Α στοίχημα Υ, χωρίς να  έχει σημασία το αποτέλεσμα, θα είστε  κερδισμένοι, αν υπολογιστεί προσεκτικά το ποσό του στοιχήματος σας.

Εάν δεν είστε καθόλου εξοικειωμένοι με τα arbitrage στοιχήματα, μπορεί να έχετε ακούσει φήμες ότι μπορούν να σας κάνουν έναν εκατομμυριούχο. Δυστυχώς για όλους μας, αυτό ισχύει μόνο σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων. Κάθε στοίχημα θα σας επιφέρει κέρδος περίπου το 3-4 % της αρχικής σας επένδυσης. Αν επανεπενδύσετε τα κέρδη σας συν το αρχικό ποσό σας, μπορείτε να αυξήσετε τα χρήματά σας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος. Τα online συστήματα των arbitrage στοιχημάτων είναι περίπλοκα για να τα μάθετε και δεν θα πρέπει να είστε άπληστοι και να σπεύσουμε σε πολλαπλές συναλλαγές από την αρχή, επειδή θέλετε να έχετε γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Αυτή η τακτική θα προκαλέσει μόνο λάθη και θα χάσετε χρήματα. Να είστε υπομονετικοί, καθώς με το χρόνο, τα χρήματά σας μόνο έτσι θα αυξάνονται σταθερά.

Το arbitrage μπορεί κανείς εύκολα να το ξεκινήσει ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά του. Μην εγκαταλείψετε όμως άλλες δραστηριότητες μέχρι να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για εσάς. Μέχρι το τέλος του πρώτου έτους, θα έχετε πιθανώς μια επιστροφή της τάξεως του 8-12%.

Το arbitrage δεν είναι εύκολο και δεν επιτυγχάνεται χωρίς προσπάθεια. Υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε αθλητικά γεγονότα για να στοιχηματίσετε, αλλά θα πρέπει να έχουν μια βασική κατανόηση του συστήματος, σε περίπτωση που υπάρχουν κανόνες που μπορούν να παρεμβαίνουν στην έρευνα σας. Για παράδειγμα, δύο διαφορετικές εταιρείες στοιχημάτων μπορούν να διαφέρουν στον τρόπο που αντιδρούν σε μια αλλαγή ενός παιχνιδιού(κάποιοι bookmakers μπορεί και να ακυρώσουν το στοίχημα σας σε αυτή την περίπτωση). Η πρακτική σε αυτό το σημείο χρησιμεύει για να διερευνήσετε διεξοδικά τους bookmakers πριν τοποθετήσετε το στοίχημα σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις και μείνουν στον αέρα κάποια πονταρίσματα.

Τέλος, από τη στιγμή που νομίζετε ότι είστε έτοιμοι για στοιχήματα arbitrage, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με πρακτική άσκηση. Αυτό περιλαμβάνει την καταγραφή συναλλαγών που θα γίνουν και την συμπεριφορά των εταιρειών που θέλετε να συνεργαστείτε. Όταν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι για τον κόσμο του arbitrage, ανοίξτε μερικούς λογαριασμούς στις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων και διασκεδάστε κερδίζοντας!