Στοιχηματικές με τις καλύτερες προσφορές*

Όλες οι στοιχηματικές φροντίζουν να προσφέρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες, ώστε τα μέλη τους να μπορούν να καταθέτουν χρήματα και να μεταφέρουν τα κέρδη τους, να στοιχηματίζουν, να επικοινωνούν και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις των αγώνων. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι υπηρεσίες είναι παρόμοιες στις περισσότερες στοιχηματικές, με κάποιες από αυτές να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω και να ξεχωρίζουν.

Ένας τομέας που διαφέρει πολύ από στοιχηματική σε στοιχηματική όμως είναι αυτός των προσφορών. Κάποιες στοιχηματικές σελίδες ανακοινώνουν ελάχιστες προσφορές, ενώ κάποιες άλλες έχουν πλούσια προγράμματα και ανακοινώνουν συνεχώς νέες προσφορές που μπορούν να δώσουν επιπλέον αξία στα στοιχήματα ή στις συναλλαγές των παιχτών.

Καλύτερες στοιχηματικές σε προσφορές*

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Με ποιον τρόπο ενισχύουν οι προσφορές* την αξία καταθέσεων και στοιχημάτων; Στην πρώτη περίπτωση, πολλές στοιχηματικές ανακοινώνουν προσφορές* που ανταμείβουν με πριμ όσους πραγματοποιούν καταθέσεις χρημάτων. Σχεδόν όλες ανταμείβουν την πρώτη κατάθεση, ενώ κάποιες όπως η Goalbet, η Novibet και η Stoiximan ανακοινώνουν συχνά προσφορές* που ανταμείβουν και υπόλοιπες καταθέσεις.

Στην περίπτωση των στοιχημάτων, οι προσφορές* που ενισχύουν την αξία τους είναι περισσότερες. Για παράδειγμα, μια προσφορά* μπορεί να μειώσει το ρίσκο, υποσχόμενη αποζημίωση για συγκεκριμένα χαμένα στοιχήματα. Τέτοιες προσφορές* βρίσκουμε πολύ συχνά, σε στοιχηματικά site όπως η Goalbet, η Stoiximan, η Betshop και η Bet365, ειδικά όταν μιλάμε για παρολί. Άλλες στοιχηματικές, όπως η Sportingbet και η Bwin, υπόσχονται αποζημιώσεις* και για επιλεγμένα μονά στοιχήματα σε κορυφαίους αγώνες.

Από την άλλη, μια προσφορά* μπορεί να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη με ένα πριμ (και πάλι, στοιχηματικές όπως οι Bet365, Betshop και Stoiximan ενισχύουν τα κέρδη των παρολί) ή με μια ανταμοιβή*. Τέτοιες προσφορές* συναντάμε πολύ συχνά σε στοιχηματικές όπως οι Novibet, Stoiximan και Betshop.

Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές*, όπως αυτές που ενισχύουν αποδόσεις και κέρδη. Για παράδειγμα, Stoiximan, Novibet και Goalbet ανακοινώνουν συχνά προσφορές 0% γκανιότας**, ενώ οι δύο πρώτες δεν παραλείπουν να ανακοινώνουν και ενισχυμένες αποδόσεις*. Επιπλέον, κάποιες άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες ανακοινώνουν διαγωνισμούς και παιχνίδια που δεν απαιτούν ρίσκο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Stoiximan (με το Betting Jackpot*), Betshop (με το Betshop Bomb*) και Bwin (με το Predictor*). Σε αυτούς τους διαγωνισμούς, απαιτείται μόνο τύχη και μια σωστή πρόβλεψη, χωρίς τη χρήση χρημάτων.

Τέλος, ένας βασικός τομέας στον τομέα των προσφορών* είναι και οι όροι συμμετοχής. Κάποιες στοιχηματικές ζητούν αρκετά ανταλλάγματα, όπως τζιράρισμα των πριμ και τοποθέτηση στοιχημάτων υψηλής αξίας. Όμως οι στοιχηματικές πλατφόρμες που διατηρούν 0% γκανιότα** μοιράζουν αυξημένα κέρδη χωρίς να ζητούν ιδιαίτερα ανταλλάγματα. Επιπλέον, σε κάποιες προσφορές* των Stoiximan και Novibet, τα πριμ και τα κέρδη που προκύπτουν δεν υπόκεινται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Κάθε στοιχηματική λοιπόν προσπαθεί να προσελκύσει νέα μέλη και να κρατήσει δραστήρια τα υπάρχοντα, μέσω των προσφορών*. Ενώ όλες μοιάζουν ελκυστικές όμως, σε κάποιες στοιχηματικές σελίδες οι προσφορές* έχουν μεγαλύτερη αξία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

** Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.