Στοιχηματικές με τις μεγαλύτερες αποδόσεις

Οι αποδόσεις αποτελούν το Α και το Ω του online στοιχήματος και δεν υπάρχει υπηρεσία (κορυφαία ή μη) που να δώσει μεγαλύτερη αξία σε μια στοιχηματική από τις αποδόσεις που προσφέρει. Άλλωστε, οι αποδόσεις είναι αυτές που κρίνουν τα κέρδη όσων στοιχηματίζουν σωστά και όσο μεγαλύτερη είναι μια απόδοση τόσο μεγαλύτερα είναι τα κέρδη που μπορεί να κερδίσει κάποιος με το ίδιο ποσό.

Κάθε στοιχηματική ανακοινώνει τις δικές της αποδόσεις, αλλά όλες υπολογίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι στοιχηματικές χρησιμοποιούν εξελιγμένα λογισμικά που υπολογίζουν κάθε πτυχή μιας αναμέτρησης, όπως η φόρμα των αντιπάλων, η προϊστορία τους, η βαθμολογική τους θέση και άλλες λεπτομέρειες. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτουν οι αρχικές αποδόσεις που εμφανίζουν τις καθαρές πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν μία απόδοση, όπως οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ο όγκος των στοιχημάτων σε κάθε σημείο και η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν όλοι οι bookmakers, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις.

Καλύτερες στοιχηματικές σε αποδόσεις

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Η γκανιότα αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες διαφοροποίησης των αποδόσεων ανάμεσα σε διαφορετικές στοιχηματικές. Καθεμία διατηρεί διαφορετικό ποσοστό και όσο μικρότερο είναι αυτό, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση. Σε γενικές γραμμές, στοιχηματικά site όπως η Betshop, η Interwetten, η Winmasters και η Betshop διατηρούν χαμηλή γκανιότα. Όμως στοιχηματικές όπως η Stoiximan, η Novibet και η Goalbet διατηρούν καθημερινά σε επιλεγμένα σημεία μηδενική γκανιότα, με αποτέλεσμα να ανακοινώνουν τις υψηλότερες αποδόσεις.

Μια ακόμη σημαντική διαφορά ανάμεσα στις αποδόσεις που ανακοινώνουν διαφορετικές σελίδες στοιχήματος αφορά τις διαφορετικές αγορές. Κάποιες στοιχηματικές ανακοινώνουν παραδοσιακά καλύτερες αποδόσεις σε βασικές αγορές, όπως το 1Χ2 και το over/under, ενώ κάποιες άλλες καλύτερες στα ασιατικά χάντικαπ ή στα ειδικά στοιχήματα. Αντίστοιχα, κάποιες πλατφόρμες ανακοινώνουν καλύτερες αποδόσεις στα φαβορί και κάποιες άλλες στα αουτσάιντερ.

Στον τομέα των αποδόσεων, πολλές στοιχηματικές σελίδες έχουν και «αγαπημένα» αθλήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το αγαπημένο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο, με στοιχηματικές σαν τις Stoiximan και Bwin να ξεχωρίζουν. Σελίδες όπως η Interwetten από την άλλη καταφέρνουν να ξεχωρίσουν σε διαφορετικά αθλήματα, όπως τα esports.

Tέλος, πολλές φορές οι αποδόσεις που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες εξαρτώνται και από τις προσφορές τους. Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι η πιο γνωστή προσφορά που επηρεάζει θετικά τις αποδόσεις και τις φέρνει πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και συναντάται σε σελίδες όπως οι Stoiximan, Novibet, Goalbet και Championsbet. Πολλές στοιχηματικές από την άλλη ανακοινώνουν ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, κυρίως σε σημαντικές διοργανώσεις και αναμετρήσεις. Τέτοιες ιστοσελίδες είναι οι Stoiximan και Novibet.

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω πάντως, κάθε παίχτης που ετοιμάζεται να προτιμήσει μία ή περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες θα πρέπει να κάνει τη δική του σύγκριση, σύμφωνα με τα προσωπικά του γούστα. Η διαδικασία της σύγκρισης είναι απλή και από αυτή μπορούν να προκύψουν σημαντικά συμπεράσματα για τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος στον τομέα των αποδόσεων.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις