Στοίχημα draw no bet

Η αποφυγή της ισοπαλίας στο στοίχημα είναι μια πολύ δημοφιλής στρατηγική στοιχήματος και ονομάζεται draw no bet. Αυτή η στρατηγική έχει υιοθετηθεί κυρίως από παίκτες ποδοσφαίρου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, όπου έχουμε τρία πιθανά αποτελέσματα ενός στοιχηματικού γεγονότος, όπως στο ράγκμπι, για παράδειγμα.

Η στρατηγική είναι να τοποθετήσετε δύο νικητήρια στοιχήματα σχετικά με την έκβαση ενός στοιχηματικού γεγονότος. Το πρώτο στοίχημα είναι μια απλή νίκη στοίχημα για την ομάδα που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει και το δεύτερο στοίχημα είναι επίσης ένα στοίχημα, αυτή τη φορά τοποθετημένο στην ισοπαλία . Η διαφορά μεταξύ των δύο στοιχημάτων είναι ότι το ποσοστό αυτό είναι ακριβώς υπολογισμένο για την ανάκτηση του αρχικού ποσού στοιχηματισμού αν το παιχνίδι λήξει με ισοπαλία (αυτό είναι επίσης γνωστό ως ” Cover ” στοίχημα).

Αυτό το είδος του στοιχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μεγάλη επίδραση για παράδειγμα, όταν μια ομάδα παίζει εκτός έδρας ή το σκορ παίζεται στο γκολ και στη συνέχεια κινούνται αμυντικά οι ομάδες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Όταν μία ομάδα σκοράρει ένα γκολ και στη συνέχεια να παίζει αμυντικά υπάρχει πάντα μια πιθανότητα την ισοφάριση.

Πολλέs στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν τώρα το draw no bet ως επιλογή πονταρίσματος, όπου τα χρήματα της συμμετοχής μας επιστρέφονται σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του αγώνα  είναι η ισοπαλία. Με την πρώτη ματιά αυτό φαίνεται σαν την ιδανική λύση, χωρίς περίπλοκα μαθηματικά. Ωστόσο, οι bookmakers έχουν “ρίξει” τις αποδόσεις που προσφέρουν και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σε όλα τα ματς. Σας προτείνουμε να κάνετε μερικά απλά μαθηματικά για τα πονταρίσματα σας και να τα τοποθετείτε σε όσο το δυνατότερο μεγαλύτερες αποδόσεις στη νίκη και στο χ, όπως θα δούμε παρακάτω.

Ας πούμε ότι θέλετε να ποντάρετε 50 ευρώ σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι πιθανότητες για την ομάδα που θέλετε να κερδίσετε είναι 2.60 και οι αποδόσεις για την ισοπαλία είναι 3.60. Για να υπολογίσει το ποσοστό για το στοίχημα στην ισοπαλία απλά διαιρέστε το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε με την απόδοση της ισοπαλίας Έτσι στο παράδειγμά μας το 50 διαιρούμενο με 3,60 ισούται με 13.89 για να τοποθετηθεί στην ισοπαλία. Πάρτε 13,89 ευρώ από τα 50 και αφήστε 36.11 για να τεθεί το στοίχημα σας στη νίκη της ομάδας που πιστεύετε ότι είναι φαβορί.

Ας δούμε τι συμβαίνει στα διάφορα αποτελέσματα …

Ο αγώνας είναι ισοπαλία και παίρνουμε πίσω τα χρήματα μας, δηλαδή 3,60* 13,89=50

Η ομάδα μας κερδίζει και πληρωνόμαστε 93.88-13,89= 79,99 καθαρό κέρδος, χωρίς το ρίσκο της ισοπαλίας. Το ρίσκο μας περιορίζεται μόνο στο τρίτο σημείο και μόνο τότε υπάρχουν απώλειες.

Η τακτική draw no bet είναι ιδανική για να μπορούμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να επιστρέψουν τα χρήματα μας και στη περίπτωση νίκης να έχουμε μεγαλύτερες αποδόσεις σε σχέση με την διπλή ευκαιρία που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχημάτων.