Πως επιλέγω παιχνίδια για το δελτίο μου

accumulator-betΤο στοίχημα από μόνο του αποτελεί ψυχαγωγία, διασκέδαση, εθισμός και ό,τι άλλο θέλει να το βλέπει ο καθένας. Παίζοντας σε μια στοιχηματική σελίδα φυσικά ο σκοπός πέρα από τα παραπάνω σκοπός αποτελεί φυσικά και το κέρδος και αυτό είναι που επιδιώκουμε αλλά και αυτό πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το στοίχημα.
Πολύ σημαντικός παράγοντας για να έχεις επιτυχίες, είναι να παίζεις σωστά, με άλλα λόγια να διαλέγεις αγώνες, παιχνίδια και ομάδες που μπορούν να σε δικαιώσουν. Αρχικά στο στοίχημα μετράει η απόδοση του αγώνα που επιλέγουμε. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι πολλές, οι αποδόσεις ποικίλουν αλλά το επιλέξεις μια ομάδα, πρέπει η απόδοση που τη συνοδεύει να ανταποκρίνεται στο βαθμό δυσκολίας επαλήθευσης του. Δεν παίζουμε ΠΡΟΠΟ, για αυτό και ένας από τους παράγοντες που καθορίζει σε ποια πλατφόρμα θα ανοίξουμε λογαριασμό είναι και οι αποδόσεις.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, επιλέγουμε ομάδες ή στοιχήματα, που μπορούν να επαληθευτούν. Ποντάρουμε σε μια ομάδα είτε που είναι αποδεδειγμένα καλή, είτε που είναι σε πολύ καλή φόρμα, είτε που έχει μεγάλο κίνητρο. Στην τελευταία κατηγορία οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προλαμβάνουν καταστάσεις και σε αγώνες που υπάρχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον φροντίζει να καταποντίζει τις αποδόσεις του φαβορί ή από ένα σημείο και μετά δεν επιτρέπει περαιτέρω παιχνίδι.
Αντίστοιχα δεν επιλέγουμε να εντάξουμε στο παιχνίδι μας ομάδες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αποδώσουν ή έχουν κίνητρο. Δε σημαίνει ότι επειδή μια ομάδα θέλει πολύ να κερδίσει, ότι θα τα καταφέρει κιόλας. Το βασικό πάνω από όλα είναι να μπορεί. Οι στοιχηματικές σελίδες και εδώ είναι ψυλλιασμένες και ανάλογα με το ποντάρισμα φροντίζει να μην έχει μεγάλες χρηματικές απώλειες σε περίπτωση επαλήθευσης του σημείου.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που πρέπει να παίζουν ρόλο για το πώς επιλέγουμε ένα παιχνίδι στο στοίχημα μας. Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να ποντάρουμε με οπαδικά κριτήρια. Παίζοντας σε μια στοιχηματική πλατφόρμα, δεν πρέπει επειδή υποστηρίζουμε μια ομάδα να την ποντάρουμε κιόλας θολωμένοι από το πάθος και την αγάπη μας για αυτή. Επίσης δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακούμε σε παραφιλολογίες περί στημένων αγώνων. Κουβέντες, ψίθυροι, υποψίες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν για ορισμένα ματς, αλλά υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές και παιχνίδια που προσφέρει μια στοιχηματική σελίδα που, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.
Πέρα φυσικά από τη μελέτη, την καλή ενημέρωση, και τις γνώσεις της πραγματικότητας και της αγοράς, ένα πράγμα που δεν μπορούν να πολεμήσουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι το ένστικτό του παίκτη. Κανείς πραγματικά δεν μπορεί να προβλέψει πως θα «δει» ένα παίκτης κάποιον αγώνα για να τον ποντάρει. Βέβαια σε όλα αυτά να προσθέσουμε και τον παράγοντα τύχη, ο οποίος μπορείς εγκρίνει ή να ακυρώσει ο,τιδήποτε έχουμε αναφέρει παραπάνω. Εξάλλου στο στοίχημα όλα είναι σχετικά και δεν υπάρχουν στάνταρ. Υπάρχουν όμως σταθερές, που αν ακολουθήσει κανείς, τουλάχιστον θα είναι σίγουρος ότι παίζει σωστά και ας μην κερδίζει πάντα. Η μάχη με τις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι άνιση και με το μέρος τους δε χρειάζεται να τις κάνουμε ακόμη πιο πλούσιες, παίζοντας ανόητα και χωρίς πλάνο και σχέδιο.