Οι στοιχηματικές αγορές για τους αγώνες του Μουντιάλ

Η έναρξη του Μουντιάλ τον Ιούνιο θα γεμίσει με αγώνες τα γήπεδα της Ρωσίας, τους τηλεοπτικούς δέκτες μας, αλλά και τις ιστοσελίδες των σελίδων στοιχήματος. Οι παίχτες που θα θέλουν να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ θα έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες αγώνες και ακόμη περισσότερες στοιχηματικές αγορές σε καθέναν από αυτούς.

Άλλωστε, οι αγορές στοιχήματος σε κάθε αγώνα είναι και οι πιο δημοφιλείς. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σχεδόν σε κάθε πτυχή κάθε αγώνα, από το τελικό αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ έως το σύνολο των γκολ ή των κόρνερ. Κάθε σελίδα στοιχήματος προσφέρει τις δικές της αγορές, αλλά οι περισσότερες είναι κοινές.

 

Η αγορά των αγώνων του Μουντιάλ που θα αποδειχθεί για μια ακόμη φορά η δημοφιλέστερη είναι φυσικά αυτή του τελικού αποτελέσματος (ή το 1Χ2). Σε αυτή την αγορά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Αλλά όπως είναι φυσικό δεν είναι η μόνη. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε παρόμοιες αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, στην οποία στοιχηματίζουν σε δύο σημεία του 1Χ2 και η ισοπαλία όχι στοίχημα, στην οποία επιλέγουν το 1 ή το 2 και παίρνουν πίσω τα χρήματά τους, αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αποτέλεσμα του πρώτου ή του δεύτερου ημιχρόνου ή στο ημίχρονο/τελικό.

 

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στο νικητή ενός αγώνα μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν στην αγορά του χάντικαπ. Σε αυτή στοιχηματίζουν στο νικητή με ένα μικρό ή μεγάλο χάντικαπ (για παράδειγμα, νίκη με -1 γκολ). Μια δημοφιλής παραλλαγή του χάντικαπ είναι και το ασιατικό, το οποίο είναι πιο σύνθετο και δίνει ακόμη και τη δυνατότητα επιστροφής του στοιχήματος.

 

Ο νικητής και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι οι μόνες επιλογές που έχουν οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ. Μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε μια σειρά αγορών του over/under. Η δημοφιλέστερη από αυτές αφορά τα γκολ που θα σημειώσει μία ομάδα ή και οι δύο. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over 2,5 γκολ ή στο under 2,5 γκολ. Με την ίδια λογική, μπορούν να στοιχηματίσουν στις κάρτες, στα κόρνερ και στα φάουλ.

 

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στα γκολ ή στο σκορ μπορούν να επιλέξουν και άλλες αγορές, εκτός του over/under. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον ακριβή αριθμό γκολ ή σε λιγότερο συγκεκριμένο αριθμό. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ακριβές σκορ ή στο GG/NG, στο αν δηλαδή θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι.

 

Οι παραπάνω αγορές είναι οι κυριότερες, όταν κάποιος στοιχηματίζει σε έναν αγώνα του Μουντιάλ, αλλά όχι οι μόνες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα παραδείγματα σε σελίδες με προγνωστικά στοιχήματος μουντιάλ. για παράδειγμα, υπάρχουν και κάποιες συνδυαστικές, όπως το αποτέλεσμα & over/under ή το αποτέλεσμα & GG/NG. Και φυσικά, ανάλογα με την σελίδα στοιχήματος που θα επιλέξουν θα βρουν και αποκλειστικές αγορές. Τέλος, υπάρχουν πάντα και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε λιγότερο δημοφιλείς πτυχές ενός αγώνα.