Οι πέντε καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες για το 2018

Στοιχηματικές σελίδες υπάρχουν πολλές. Αλλά κάθε φορά που κάποιος παίχτης θέλει να ανοίξει έναν λογαριασμό για να ξεκινήσει να στοιχηματίζει δεν αναζητά μια οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά την καλύτερη. Βέβαια το ποια είναι καλύτερη είναι υποκειμενικό θέμα και εξαρτάται από τις ανάγκες και τα γούστα κάθε παίχτη.

Κοιτώντας το θέμα πιο αντικειμενικά όμως, μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιες στοιχηματικές ως καλύτερες. Συνήθως πρόκειται για τις πλατφόρμες εκείνες που συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο επιλογές και προσφορές και οι στοιχηματικές σελίδες που έχουν ξεχωρίσει τους τελευταίους μήνες ή τα τελευταία χρόνια αναμένεται να ξεχωρίσουν και μέσα στο 2018.

Πρόκειται για τις παρακάτω πέντε καλύτερες νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων 2018 που πιθανότατα θα αποτελέσουν τις αγαπημένες των Ελλήνων παιχτών όλη τη χρονιά.

 

Stoiximan

Η Stoiximan διαθέτει μια στοιχηματική ιστοσελίδα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους Έλληνες παίχτες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι κορυφαίοι αγώνες, οι προσφορές και οι κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν κυρίως στην Ελλάδα και δεν αποτελούν «μετάφραση» από το εξωτερικό. Για παράδειγμα, οι αγώνες των ελληνικών διοργανώσεων είναι πάντα οι κορυφαίοι της ημέρας, ενώ και οι προσφορές* έχουν ελληνικό χρώμα.

Οι προσφορές* βέβαια επεκτείνονται πολύ περισσότερο. Η Stoiximan έχει το καλύτερο πρόγραμμα προσφορών*, το οποίο ξεκινάει από ενισχυμένες αποδόσεις*, και συνεχίζει με τζακπότ διαγωνισμούς* και αποστολές που ανταμείβουν τους νικητές*.

 

 

Sportingbet

Βασικό χαρακτηριστικό της Sportingbet, που αναμένεται να τη φέρει στην κορυφή και το 2018, είναι η μεγάλη ποικιλία σε στοιχήματα και προσφορές. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε δημοφιλή και μη αθλήματα και να επιλέγουν ανάμεσα στις περισσότερες διοργανώσεις του κόσμου και σε χιλιάδες αγώνες καθημερινά.

Επιπλέον, μπορούν να εκμεταλλεύονται κάθε ημέρα και μια διαφορετική προσφορά*, όπως οι ενισχύσεις κερδών και οι επιστροφές χρημάτων σε επιλεγμένους αγώνες*. Μπορούν επίσης να συγκεντρώνουν πόντους για το πρόγραμμα ανταμοιβής* της σελίδας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε στοίχημα που τοποθετούν αποκτά μεγαλύτερη αξία!

 

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Vistabet

Η Vistabet προσφέρει σχεδόν τις ίδιες επιλογές με την Sportingbet, αλλά έχει προσθέσει και κάποιες παραπάνω, ώστε να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2018. Οι παίχτες δεν στοιχηματίζουν μόνο στα δημοφιλή αθλήματα, αλλά και στα πιο περίεργα, ενώ δε λείπουν και τα virtual sports.

Στον τομέα των προσφορών*, η Vistabet ξεχωρίζει χάρη στις πολλές ανταμοιβές* που προσφέρει στα μέλη της. Οι παιχτες μπορούν να συγκεντρώσουν πόντους για το πρόγραμμα ανταμοιβής* και να εκμεταλλευτούν καθημερινά νέες προσφορέ*ς στους κορυφαίους αγώνες της ημέρας.

 

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Betshop

H Betshop προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού σε δημοφιλή και μη αθλήματα, αλλά ο τομέας που την κάνει να ξεχωρίζει είναι αυτός των υπηρεσιών και των προσφορών*. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο μπάσκετ και σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και παράλληλα να συγκεντρώνουν πόντους ανταμοιβής. Επιπλέον, μπορούν να αντιγράφουν τα παρολί των πιο επιτυχημένων παιχτών, αλλά και να εκμεταλλεύονται προσφορές που μειώνουν το ρίσκο ή αυξάνουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Novibet

Η Novibet έχει ανανεώσει σχετικά πρόσφατα την στοιχηματική ιστοσελίδα της και υποδέχεται το 2018 με τους καλύτερους οιωνούς. Είναι γνωστή ως μία από τις σελίδες που προσφέρουν καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα (**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.), ενώ ξεχωρίζει για τις αποδόσεις, τις προσφορές* της, αλλά και την τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. Οι κυνηγοί των προσφορών* πάντως μπορούν να εκμεταλλεύονται και άλλων ειδών ανταμοιβές*. Τέλος, η Novibet προσφέρει και κάποιες μοναδικές υπηρεσίες όπως το bet referral*.

 

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις