Οι 5 καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Και το 2020, οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος θα συνεχίσουν να ψάχνουν τις κορυφαίες ιστοσελίδες, για να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν κέρδη, απολαμβάνοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, κορυφαίες αποδόσεις και υπηρεσίες και προσφορές που θα βελτιώσουν την εμπειρία τους. Κάθε ιστοσελίδα που έχει αδειοδοτηθεί στην Ελλάδα προσπαθεί συνεχώς για να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες της, αλλά δε μπορούν όλες να ξεχωρίσουν και να βρεθούν στις καλύτερες της χρονιάς. Αυτή η τιμή ανήκει σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια (και φυσικά και το 2020) να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς

Οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα για το 2020

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Stoiximan

Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι αυτή της Stoiximan. Στη συγκεκριμένη, οι παίχτες θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών στοιχηματισμού, υπηρεσιών, προσφορών*, ακόμα και επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης, θα βρουν και κορυφαίες αποδόσεις, ειδικά στους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα**. Η συγκεκριμένη προσφορά* δεν είναι και η μόνη που ανακοινώνει η Stoiximan, αφού προσφέρει ευκαιρίες για ανταμοιβές*, ανάλογα με τις καταθέσεις και τα στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες. Τέλος, η Stoiximan προσφέρει και κάποιες κορυφαίες υπηρεσίες, όπως το live streaming, το cash out*, ο συνδυασμός στοιχημάτων από τον ίδιο αγώνα σε ένα παρολί και πολλές ακόμη.

1

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

4.9 / 5
TOTAL SCORE
Παίξε

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Bet365

Κορυφαία είναι και η ιστοσελίδα της Bet365. Αν και παραμένει κλασική στην εμφάνιση όλα αυτά τα χρόνια, η Bet365 προσφέρει αξιοπιστία και κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη της. Και μπορεί να μην προωθεί τόσο πολύ όσο άλλες ιστοσελίδες τις υπηρεσίες της, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτές είναι πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό. Οι παίχτες για παράδειγμα μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτόματο ή τμηματικό cash out*. Επιπλέον, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες*, να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες (κάτι σπάνιο για ελληνική ιστοσελίδα), ακόμα και να επεξεργαστούν τα ανοιχτά στοιχήματά τους. Και στον τομέα των προσφορών τέλος, η Bet365 προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη* ή για μειωμένο ρίσκο*.

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Betshop

Η Betshop έχει κερδίσει πολύ έδαφος τελευταία στις προτιμήσεις του κοινού, χάρη στις ανανεωμένες υπηρεσίες και κυρίως στο πλουσιοπάροχο πρόγραμμα προσφορών* της. Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε γνωστή υπηρεσία, όπως το cash out* και το live streaming*, να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία MyCoupon*, που μπορεί να εμφανίζει κουπόνια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους, αλλά και να εκμεταλλευτούν γενναιόδωρες προσφορές*. Τέτοιες προσφορές περιλαμβάνουν ανταμοιβές* για στοιχήματα ή διαγωνισμους όπως το Betshop Bomb.

1

100% Ανανεωμένη

4.7 / 5
TOTAL SCORE
Παίξε

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Novibet

Η Novibet, από την άλλη, καταφέρνει να προσελκύσει τους παίχτες με τις υπηρεσίες και τις προσφορές* της και τους διατηρεί σε εγρήγορση με τον τεράστιο αριθμό ειδικών στοιχημάτων που προσφέρει. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφορών* της είναι από τα πλουσιότερα στην αγορά, αφού δίνει ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη μέσω της 0% γκανιότας**, αλλά και για ανταμοιβές* και μειωμένο ρίσκο*, χάρη σε προσφορές* που ανανεώνονται καθημερινά.

1

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4.7 / 5
TOTAL SCORE
Παίξε

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις
**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Interwetten

Στο κλαμπ των κορυφαίων τέλος βρίσκεται και η Interwetten. Σε αυτή την περίπτωση μετράνε περισσότερο οι ανταγωνιστικές αποδόσεις και η μεγάλη ποικιλία επιλογών, αλλά και οι υπηρεσίες δεν πάνε πίσω, αφού προσφέρουν όλα τα βασικά (cash out*, live streaming*, φιλτράρισμα αποδόσεων κτλ.). Και στον τομέα των προσφορών*, η Interwetten ξεχωρίζει, ειδικά σε περιπτώσεις που υπόσχεται μειωμένο ρίσκο ή ανταμοιβές* στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες.

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις