Οι Καλύτερες Εταιριες στοιχημάτων

καλυτερες εταιριες στοιχηματωνΠολλές φορές ακούμε στο στοίχημα τον όρο γκανιότα, αλλά πολλοί είμαστε επίσης που δεν έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει. Με απλά λόγια, η γκανιότα είναι το κέρδος των στοιχηματικών εταιριών και μεταφράζεται μέσα από τις αποδόσεις. Ας αναφέρουμε κάποια πράγματα για να το κάνουμε πιο κατανοητό.
Να αναφέρουμε αρχικά ότι το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική γκανιότα και δεν είναι ίδια. Όσο πιο ψηλή είναι η γκανιότα, δηλαδή όσο πιο φαγωμένες είναι οι αποδόσεις τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος  απο τις εταιριες στοιχηματων. Ας αναφέρουμε ένα παράδειγμα με αριθμούς για να καταστήσουμε σαφές τι είναι η γκανιότα. Έστω ότι έχουμε ένα σετ αποδόσεων 1,4-3,6-6 σε ένα παιχνίδι. Αρχικά διαιρούμε τη μονάδα με την κάθε απόδοση(1/1,4=0,714, 1/3,6=0,277, 1/6=0,1666). Στη συνέχεια προσθέτουμε τα τρία αποτελέσματα(0,714+0,277+0,166=1,157). Τέλος διαιρούμε το αποτέλεσμα αυτό πάλι με την μονάδα 1/1,57= 0,864. Το νούμερο αυτό είναι και η γκανιότα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Με απλά λόγια να πούμε ότι σε αυτό το παιχνίδι η στοιχηματική εταιρία όταν εισπράττει ας πούμε 100 ευρώ από τους παίκτες συνολικά, τότε επιστρέφει 86,4 ευρώ, επομένως το καθαρό κέρδος από αυτό τον αγώνα που έχουν οι στοιχηματικες εταιριες είναι 13,6 ευρώ. Διαπιστώνουμε ότι το παιχνίδι ξεκινάει καθαρά με όρους που είναι υπέρ της στοιχηματικής εταιρίας και εμείς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μπορούμε να έχουμε κέρδος. Η αποφυγή σε λάθος τρόπους παιχνιδιού πρέπει να αποφεύγεται σίγουρα να θέλουμε να βελτιώσουμε τις πιθανότητες μας.
Μπορούμε φυσικά εφόσον έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να κάνουμε μελέτη στα παιχνίδια και να βλέπουμε τι γκανιότα έχει το κάθε σημείο και αν πραγματικά αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό το παιχνίδι ή όχι. Μάλιστα ο υπολογισμός της γκανιότας είναι ένας πολύ σημαντικός και χρήσιμος λόγος και τρόπος να διαλέξουμε μια στοιχηματική εταιρία, δηλαδή, πόσο φαγωμένες είναι οι αποδόσεις στα παιχνίδια που προσφέρει. Στη χώρα μας το κρατικό μονοπώλιο έχει μια από τις υψηλότερες γκανιότες στην αγορά, και μια δοκιμή υπολογισμού με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω αρκεί για να σας πείσει. Βέβαια στοιχηματικές εταιρίες υπάρχουν πολλές, όπως οι Betshop και η stoiximan, για να αυξάνουν τον ανταγωνισμό και να παρασύρουν τις αποδόσεις προς τα πάνω και την γκανιότα προς τα κάτω προς όφελος φυσικά του παίκτη του στοιχήματος.