Οδηγίες για τους παίκτες στοιχήματος

Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε κρίσιμες οδηγίες για να βελτιώσετε τις αποδόσεις στο παμε στοίχημα. Χαλαρώστε και διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω: αν το στοίχημα γίνει εμμονή, μπορεί να καταστρέψει εσάς και τις οικογένειες σας. Κάντε χρήση των υπηρεσιών των εταιριών στοιχήματος για να διασκεδάσετε και μόνο!

Δεν έχετε απλώς να μελετήσετε ομάδες, παίκτες και αποδόσεις. Αλλά, το ποιο δύσκολο κομμάτι σε αυτό το εγχείρημα σας, θα είναι πάντα η χειραγώγηση του εαυτού σας. Προκειμένου λοιπόν το στοίχημα να σας διασκεδάσει όντως να θυμάστε,

Οι δέκα εντολές:

Κάντε χρήση μικρών χρηματικών ποσών, που απλά σας περισσεύουν.

Όσο εύκολα θα πίνατε ένα ποτό μακριά από την οικία σας, άλλο τόσο εύκολα μπορείτε να διαθέσετε αυτό το ποσό για το στοίχημα. Οποιαδήποτε άλλο ποσό θέτει εσάς και τις οικογένειες σας σε κίνδυνο.  Ακόμα χειρότερα δανεισμοί από παίκτες, εταιρίες και τράπεζες θα οδηγήσουν στην απόγνωση. Θα αυξήσετε το μηνιαίο κόστος διαβίωσης σας. Γιατί; Για κάτι που θα έπρεπε να σας διασκεδάζει; Γενικότερα, αυξάνοντας την πίεση γύρω σας, και να θέλετε θα κάνετε λάθη στο παιχνίδι σας.

Μην παίζεται με εμμονές

Δεν χρειάζεται να βάζετε πολλούς αγώνες σε ένα δελτίο. Μπορείτε να μοιράσετε τους αγώνες που σας αρέσουν σε πολλά δελτία, στοιχηματικές εταιρίες και λοιπά. Παίξτε αν θέλετε τους ίδιους αγώνες σε πολλούς bookmakers ίσως και με άλλη πρόβλεψη. Αλλά, αν δεν βλέπετε αγώνες κερδοφόρους ή «σίγουρους», παίξτε αύριο! Δεν κάνετε μεροκάματο. Ψάξτε και «αγοράστε» αυτό που χρειάζεστε μόνο.

Οι πιθανότητες να κερδίσετε στα μονά παιχνίδια είναι περισσότερες

Ακολουθήστε πιστά αυτόν τον κανόνα. Απλά τα πράγματα. Ψάξτε και «αγοράστε» την καλύτερη απόδοση σε ένα μονό παιχνίδι! Δεν κοστίζει κάτι η εγγραφή σε πολλούς bookmakers.

Συλλέξτε πληροφορίες αλλά με μέτρο

Το στοίχημα σε οποιαδήποτε μορφή του είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Απαιτείται συλλογή πολλών πληροφοριών. Παράδειγμα: ακούσατε στο ραδιόφωνο από έναν δημοσιογράφο που εμπιστεύεστε πως τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας μια ομάδας. Τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε; Έρευνα! Ποιος είναι ο αναπληρωματικός; τι ψυχολογία και «παραστάσεις» έχει; Ενημερωθείτε από εφημερίδες και ραδιόφωνο για την κατάσταση της
ομάδας που θα παίξετε μα πάνω από όλα: βρείτε αγώνες από την τηλεόραση και το Internet και μελετήστε τους!

Επεκτείνετε την έρευνα με μαθηματική μέθοδο. Ποσοτικοποιήστε!

Η ποσοτικοποίηση οδηγεί σε ελεγχόμενο κόστος. Αναπτύξτε σχέσεις με τις ομάδες που σας δίνουν λεφτά. Όλοι έχετε άποψη για την αγαπημένη σας ομάδα (όταν σκέφτεστε αντικειμενικά!). Γιατί; Επειδή ξέρετε πάρα πολλά πράγματα για αυτή. Πάτε στο γήπεδο και έχετε άποψη για το αν παίζει καλά εντός έδρας. Αν σκοράρει πολύ ή έχει πρόβλημα στην άμυνα. Αλήθεια πόσο καλά γνωρίζετε τα ίδια στατιστικά για τους αγώνες εκτός έδρας της αγαπημένης σας ομάδας; Αν θέλετε να γίνει μια ομάδα η επιλογή που θα σας δίνει λεφτά, πρέπει να μάθετε πολλά για αυτήν.

Κίνητρα ομάδων

Οι ομάδες που θέλετε να παίζετε ή να αναπτύξετε «σχέση» μαζί τους, θα αλλάζουν την απόδοση τους ανάλογα με το κίνητρο που έχουν. Αυτό μπορεί να είναι πρόκριση σε μια διοργάνωση, μπόνους από την διοίκηση (πολύ σημαντικό για τα ελληνικά δεδομένα), εισροή χρημάτων στα ταμία της ομάδας και, γόητρο. Μια μικρή ευρωπαϊκή ομάδα για παράδειγμα, μπορεί να μεγαλώσει πολύ, παίζοντας εντός έδρας με τους πρωταθλητές Ευρώπης;

Η ομάδα της καρδιάς σας!

Ξεκάθαρα τώρα. Αποφύγετε τα παιχνίδια της ομάδας της καρδίας σας! Όσο και σίγουροι να είστε, αν χάσετε τον αγώνα θα μιλάτε στους φίλους σας για γκέλα. Στο στοίχημα όμως θα χάσετε τα χρήματα σας. Ο συναισθηματισμός σας θα σας κάνει να παίρνετε λανθασμένες αποφάσεις! Όσο καλά και αν νομίζεται πως ξέρεται την ομάδα σας.

Αριθμός λογαριασμών στοιχήματος

Όπως έχουμε πει και παραπάνω δεν είναι κακό να έχετε εγγραφεί σε παραπάνω από μία εταιρία στοιχήματος. Σε ένα παιχνίδι οι αποδόσεις από εταιρία σε εταιρία ποικίλουν. Οι bookmakers δεν χάνουν, αφού αναλογικά έχουν αλλού όχι και τόσο καλές αποδόσεις και πάει λέγοντας. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως εσείς κερδίζετε από αυτό! Όσο και καλή να φαίνεται μία απόδοση, ψάξτε και «αγοράστε» μια καλύτερη! Εδώ σας έχουμε την λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το 2017.

Προσδοκίες και κόμπλεξ

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η εθνική Πορτογαλίας δεν μπορεί να κερδίσει την δική μας εθνική ούτε σε φιλικό αγώνα; Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ο Παναθηναϊκός απέκτησε πελατειακές σχέσης με την Inter; Ωραία, πολλοί από εσάς έχετε ήδη σχηματίσει μια άποψη. Ας ποσοτικοποιήσουμε τώρα. Αναλύοντας τα τελευταία παιχνίδια από τα δύο ζευγάρια που αναφέραμε παραπάνω, θα δούμε πως μια ομάδα είναι στους τελευταίους 3 αγώνες κερδισμένη (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο). Παρόλα αυτά οι αποδόσεις τότε από τους bookmakers ήταν κάπως περίεργες. Κάποιοι από εσάς πήρατε λεφτά από αυτά τα παιχνίδια αλλά: οι bookmakers προσαρμόζουν τις αποδόσεις στις προσδοκίες του κόσμου! Ήσασταν «τυχεροί». Να ψάχνετε πριν παίξετε μια απόδοση. Πόσο πραγματικά γενναιόδωρος μπορεί να γίνει ένας bookmaker;

Τι κάνει αγνώριστη μια ομάδα;

Αφού έχετε ολοκληρώσει την έρευνα σας για μια ομάδα που θέλετε να παίξετε, μάθατε πως θα λείπουν κάποιοι παίκτες λόγο τραυματισμού. Όπως γράψαμε και αλλού αυτό θα μπορούσε να είναι αιτία για να εγκαταλείπετε το παιχνίδι. Σκεφτείτε όμως πως και οι άλλοι που έρχονται από τον πάγκο, ανήκουν στην ίδια ομάδα. Έχουν τον ίδιο πρόεδρο και προπονητή. Έχουν τους ίδιους στόχου και κουλτούρα με όλους τους άλλους (ίσως βέβαια να παίρνουν λιγότερα χρήματα αλλά, αυτό είναι και κίνητρο να δείξουν τι αξίζουν). Γενικότερα μην το παρακάνετε στις επιλογές σας. Στο παράδειγμα μας, αν λείπει ένας βασικός παίκτης, η ομάδα δεν ξέχασε τι πρέπει να κάνει στις στημένες φάσεις.