Μας τα παίρνουν ή μας βοηθάνε οι στοιχηματικές εταιρίες

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ή ακόμη ακόμη και χρησιμοποιήσει εμείς οι ίδιοι, τη φράση του τα πήρα του μπουκ, όταν πιάνουμε ένα δελτίο και κερδίζουμε στο στοίχημα. Ή αντίθετα όταν έχουμε χάσει ένα στοίχημα, να λέμε ότι μας τα μάζεψε ο μπουκ και ότι μας τα πήρε τα χρήματα. Είναι αυτή όμως η αλήθεια; Οι στοιχηματικές εταιρίες θέλουν απλά να μας πάρουν τα λεφτά ή δεν είναι έτσι;

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προφανώς οι στοιχηματικές εταιρίες, προωθούνε ένα προϊόν που απευθύνεται σε παίκτες που ποντάρουν τα λεφτά τους σε κάποιο στοίχημα. Προφανώς οι εταιρίες αυτές στοιχήματος, κερδίζουν περισσότερα χρήματα όταν οι παίκτες ποντάρουν και χάνουν τα στοιχήματα τους. Αυτό όμως όλο δε σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρίες, θέλουν το κακό μας και ότι παρακαλάνε ή ακόμη χειρότερα στήνουν παιχνίδια για να χάσουμε το στοίχημα μας.(Άλλη μια μεγάλη φθηνή δικαιολογία για κάποιον που έχει χάσει ένα στοίχημα, είναι να στήνει θεωρίες συνωμοσίας και να νομίζει ότι το ματς στήθηκε για να πάρει τα λεφτά του κοσμάκη και τα δικά του, ο μπουκ). Μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση οι παίκτες και η στοιχηματική εταιρία να είναι αντίπαλοι αιώνιοι, και ότι ο ένας θέλει να πάρει τα λεφτά του άλλου, αλλά εντάξει δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

online-betting

Το γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρία, προσφέρει προς στοιχηματισμό τόσες αγορές, είναι για ένα σωστό και μετρημένο παίκτη μια ευκαιρία παραπάνω για κέρδη. Και αναφερόμαστε σε ένα μετρημένο παίκτη, γιατί μπορεί εύκολα κάποιος να παρασυρθεί από το πλήθος των αγορών και να μπει σε ένα κυκεώνα που θα ποντάρει ό,τι κινείται. Έχοντας λοιπόν μπροστά του, τόσες πολλές επιλογές, είναι πολύ πιθανό να βρει το ένα δύο, τρία παιχνίδια που μπορούν να τον στείλουν στο ταμείο. Δηλαδή οι εταιρίες στοιχημάτων κάνουν πιο εύκολο το έργο του, αφού του δίνουν τόσες ειδικές αγορές σε ένα και μόνο αγώνα που θα την έχει την ευκαιρία του να προβλέψει σωστά. Όταν μια εταιρία στοιχήματος προσφέρει τους αγώνες της και γενικά τα στοιχήματα της με μικρή ή και μηδενική γκανιότα, είναι στοιχείο σίγουρα υπέρ του παίκτη. Διότι αν ήθελε όπως και να έχει να πάρει τα λεφτά του παίκτη, αύξανε την γκανιότα σε ύψη τέτοια, που όπως και να έρθει ένα παιχνίδι, θα είναι πάντα κερδισμένη αυτή.

Ακόμη και οι προσφορες που προσφέρουν οι εταιρίες αυτές στοιχήματος, δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν με κακό μάτι. Μπορεί η μια ανάγνωση να λέει ότι έτσι κάνουν τον παίκτη, να ποντάρει ξανά και ξανά και να συνεχίζει να κάνει καταθέσεις, ή άλλη όμως ανάγνωση λέει ότι δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη, ή του δίνουν μεγαλύτερη κάβα για να συνεχίζει να ποντάρει. Είναι πρακτικά πως το αντιμετωπίζει ο καθένας.

Συμπερασματικά ο παίκτης πρέπει να βλέπει μια εταιρία στοιχήματος, ως ένα εργαλείο, για το πώς μπορεί να αποκομίσει κάποιο κέρδος. Όχι σαν τον κακό της υπόθεσης που του την έχει στημένη στη γωνία για να του αδειάσει την τσέπη. Το στοίχημα θέλει, λογική, σύνεση, αλλά και τύχη, θάρρος, ρίσκο. Όποιος μπορεί να τα συνδυάσει αυτά, μόνο σαν εχθρό δε θα βλέπει την εταιρία στοιχήματος, με τα κέρδη που θα έχει καρπωθεί.