Λίγα λόγια για τον stoiximan

Το στοίχημα πλέον δεν είναι απλά μια επιλογή ενός προγνωστικού, αλλά σε μεγάλο βαθμό προσφέρει διασκέδαση και extra εισόδημα σε αρκετούς παίκτες. Για να διασφαλίσει ένας παίχτης τα χρήματα του και να διαφυλάξει την διασκέδαση του θα πρέπει να επιλέξει μια εταιρεία στοιχημάτων που να είναι αξιόπιστη και βεβαίως καθόλα νόμιμη. Το Stoiximan.gr έρχεται να ταράξει τα νερά στο διαδικτυακό στοίχημα και οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο σεβασμός προς τον παίχτη μέσω της εύρυθμης και νόμιμης λειτουργίας που διαθέτει. Έτσι αποτελεί μια από τις λίγες εταιρείες με νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα.

Ο Stoiximan έχει μάθει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό και φροντίζει να το δείχνει από την αρχή στους παίχτες που τον εμπιστεύονται με πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Εάν αναζητάτε τον δικό σας ήρωα στον κόσμο του στοιχήματος, ο Stoiximan είναι ο δικός σας. Η ιστοσελίδα του είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους Έλληνες παίχτες, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ιδιοσυγκρασία τους, ενώ η πλατφόρμα είναι κατασκευασμένη στα ελληνικά και δεν είναι άλλη μια κακής ποιότητα μετάφραση. Αυτό το πλεονέκτημα έχει κάνει το Stoiximan.gr εύκολο στη χρήση ακόμα για έναν αρχάριο παίχτη.

Το ζητούμενο σε ένα κουπόνι στοιχήματος είναι οι υψηλές αποδόσεις. Με τον Stoiximan θα σταματήσετε να ανοίγετε λογαριασμούς οπουδήποτε και δεν θα ταλαιπωρήστε για την εύρεση των υψηλών αποδόσεων. Πολύ απλά ο Stoiximan είναι αποδεδειγμένα η εταιρεία με τις υψηλότερες αποδόσεις, αυξάνοντας έτσι το περιθώριο κέρδους για τους παίχτες. Οι καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας δεν σταματάνε εδώ. Με την υπηρεσία «Πες το κι έγινε» οι traders του Stoiximan είναι έτοιμοι να ακούσουν την πρόταση σας και να δώσουν αποδόσεις για ένα παιχνίδι ή event που δε θα βρείτε σε άλλη εταιρεία. Επίσης, ο Stoiximan δεν πρωτοτυπεί μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά “εγκαινιάζει” την υπηρεσία:  0% γκανιότα* σε όλους τους σημαντικούς αγώνες. Για παράδειγμα η εταιρεία προσφέρει στους μεγάλους αγώνες της Euroleague 2,00 απόδοση στη κάθε ομάδα, ενώ στο Champions league και στις υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις βρίσκετε πχ. ντέρμπι με απόδοση 3,00 και στα τρία σημεία 1Χ2 (!!!), κάτι που δεν το συναντάτε σε καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο!

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στην υπηρεσία live streaming του Stoiximan.gr, χαρακτηριστικό που τον κατατάσσει στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου αφού πρόκειται για μια πολύ ακριβή υπηρεσία που ο Stoiximan έχει επιλέξει να προσφέρει στα μέλη του προσφέροντάς τους την απόλαυση των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όπως της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Για τους δε μπασκετόφιλους δεν θα μπορούσε να λείπει το συναρπαστικό πρωτάθλημα του NBA. Η υπηρεσία του live streaming διατίθεται σε κάθε χρήστη με ενεργό λογαριασμό και αποσκοπεί, εκτός από την διασκέδαση σας, στην βελτίωση των προβλέψεων των αγώνων και τη παρακολούθηση των live επιλογών σας δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο.

Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους παίχτες της έχει πολύ καλό interface στο Live Betting και προσφέρει τις καλύτερες επιλογές-ειδικά στοιχήματα. Διαθέτει όλα τα μεγάλα και δημοφιλή παγκοσμίως σπορ και τα προσφέρει με ειδικά στοιχήματα που μόνο αυτός τολμά να τα “αγγίζει”, ειδικά όταν μιλάμε για διοργανώσεις/σπορ στα οποία λαμβάνουν μέρος Ελληνικές ομάδες. Το Live Betting του Stoiximan.gr είναι αδύνατον να αφήσει οποιονδήποτε παίχτη παραπονεμένο.

Πολλούς ανθρώπους τους προβληματίζει η διενέργεια των συναλλαγών τους με τις εταιρείες στοιχημάτων. Ο Stoiximan έχοντας στις προτεραιότητες του την ασφάλεια των συναλλαγών σας, προσφέρει μια πλατφόρμα πιστοποιημένη με τις καλύτερες προδιαγραφές, χάρη στη συνεργασία του με τους κορυφαίους providers του χώρου. Με τον Stoiximan είστε σίγουροι για τις συναλλαγές και προσφέρει όλους τους ευρέως διαδεδομένους τρόπους κατάθεσης/ανάληψης. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες υπάρχει η εναλλακτική επιλογή των γνωστών e-wallets Skrill/Moneybookers, αλλά και η Paysafe Card που μπορείτε να προμηθευτείτε από το περίπτερο της γειτονιάς σας. Να προστεθεί ότι κατά την διάρκεια των πρώτων συναλλαγών ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση και αποστολή δικαιολογητικών που εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια των χρημάτων που καταθέτετε.

Το καλύτερο; Μπορείς να στοιχηματίσεις από όποιο μέρος θες. Οι άνθρωποι του Stoiximan έχουν δημιουργήσει μια ειδική mobile έκδοση για smartphones και tablets με εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον, ώστε να μην χάνεις ούτε αγώνα όπου και να είσαι.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Stoiximan.gr είναι ότι η ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη από Έλληνες παίχτες που γνωρίζουν πραγματικά τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό η χρήση της σελίδας να είναι απλή και κατανοητή ακόμα και από έναν αρχάριο παίχτη. Δεν είναι μια σελίδα “εισαγωγής” με μεταφρασμένα κείμενα στα ελληνικά, ούτε με “στείρα” στοιχήματα. Ο Stoiximan προσφέρει μια πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και αποτελεί μια σελίδα ελληνική που κατέκτησε τις προτιμήσεις των Ελλήνων παικτών μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν αναζητήσει κάποιος μια εταιρεία στοιχημάτων που να προσφέρει εξυπηρέτηση υψηλού και επαγγελματικού επιπέδου, παρέχοντας υπηρεσίες ανάλογες με τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχημάτων στο κόσμο, τότε θα βρει μόνο τον Stoiximan. Πραγματικά, το εξαιρετικό live streaming σε συνδυασμό με το Live betting και την άμεση πίστωση κερδών, δημιουργούν ένα εκπληκτικό προϊόν στην αγορά του στοιχήματος. Οι αναλήψεις δε, είναι διαθέσιμες εντός 24ωρων και αποδεικνύεται έτσι ότι ο παίκτης είναι πάνω από όλα!

*Ισχύουν όροι και πορϋποθέσεις