Καλύτερες Στοιχηματικές σε πληρωμές

αναλήψεις των κερδών που εξασφαλίζουν από τα νικητήρια στοιχήματά τους είναι ο τελικός στόχος όλων των παιχτών του στοιχήματος. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για κάθε συναλλαγή τους, ώστε το μόνο άγχος τους να εξαφανίζεται όταν κερδίζουν ένα από τα στοιχήματά τους. Σίγουρα η αξιοπιστία είναι και το βασικότερο ζητούμενο στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά επιλέγοντας μία νόμιμη στοιχηματική αυτός το ζητούμενο καλύπτεται και από το νόμο. Ωστόσο, μια γρήγορη έρευνα μπορεί να εμφανίσει τις πιο αξιόπιστες στοιχηματικές στον τομέα των πληρωμών.

Από τη στιγμή που η αξιοπιστία θεωρείται δεδομένη σε κάθε νόμιμη στοιχηματική, σκοπός των παιχτών του στοιχήματος είναι να βρουν εκείνες που διευκολύνουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις συναλλαγές. Και οι βασικότεροι τρόποι για να καταφέρουν κάτι τέτοιο είναι μέσω της  μεγάλης ποικιλίας μεθόδων πληρωμών, μέσω της άμεσης απόδοσης κερδών και μέσω των πρακτικών ορίων αναλήψεων.

Οι πιο αξιόπιστες στοιχηματικές στις πληρωμές

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Κάθε στοιχηματική προσπαθεί να ξεχωρίσει στους παραπάνω τομείς, αλλά δεν έχουν όλες τις ίδιες δυνατότητες. Άλλωστε, απαιτούνται στρατηγικές συνεργασίες για την υποστήριξη μεγάλης ποικιλίας μεθόδων ανάληψης, υπερσύγχρονες τεχνολογίες (και όχι μόνο) για την άμεση απόδοση κερδών και κάποιες «θυσίες» (λόγω των προμηθειών που συνοδεύουν κάποιες αναλήψεις) για τα πρακτικά όρια ανάληψης.

Ο πρώτος τομέας είναι τόσο σημαντικός, γιατί κάθε παίχτης μπορεί να βολεύεται καλύτερα με διαφορετικούς τρόπους ανάληψης, ακόμη και σε διαφορετικά χρονικά σημεία. Για αυτό το λόγο, οι πλατφόρμες που προσφέρουν τις περισσότερες εναλλακτικές είναι και αυτές που έχουν το πάνω χέρι. Για παράδειγμα, στοιχηματικές όπως οι Stoiximan, Betshop, Bwin, Novibet και Goalbet καταφέρνουν να ξεχωρίσουν επειδή προσφέρουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (Mastercard και Visa), e-wallets (Skrill και Neteller), προπληρωμένες κάρτες (Paysafe και Moneysafe) και τραπεζικά εμβάσματα. Κάποιες στοιχηματικές προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως το Viva Payments, το οποίο υποστηρίζεται από τις παραπάνω στοιχηματικές και επιτρέπει ακόμη και την ανάληψη μετρητών με φυσική παρουσία σε κάποιο σημείο Viva.

Η άμεση απόδοση κερδών είναι εξίσου σημαντική, αφού φέρνει τα κέρδη στους παίχτες ακμόμη γρηγορότερα. Βέβαια, κάθε διαφορετική μέθοδος ανάληψης απαιτεί και διαφορετικούς χρόνους ολοκλήρωσης (το τραπεζικό έμβασμα, για παράδειγμα, είναι η πιο αργή). Ωστόσο, κάποιες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως οι Betshop, Stoiximan, Novibet και άλλες έχουν αποκτήσει τη φήμη των πιο γρήγορων. Άλλωστε, απαιτείται και μια διαδικασία που ολοκληρώνεται στην στοιχηματική πλατφόρμα και κάποιες είναι πιο γρήγορες από άλλες.

Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα όρια ανάληψης. Κάθε μέθοδος ανάληψης έχει και διαφορετικούς περιορισμούς (ελάχιστο και μέγιστο ποσό ανάληψης), οι οποίοι διαμορφώνονται σε συνεργασία με τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Με άλλα λόγια, ανάλογα με την μέθοδο ανάληψης και την στοιχηματική πλατφόρμα, κάθε παίχτης μπορεί να βγάλει διαφορετικά ποσά από τον λογαριασμό του. Το μεγαλύτερο εύρος σε αυτόν τον τομέα έχει η Stoiximan, η οποία (ανάλογα και με τον τρόπο ανάληψης) έχει θέσει ως κατώτατο όριο τα 5 ευρώ και ως ανώτατο τα 10.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις