Καλύτερες Στοιχηματικές στην εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες των στοιχηματικών. Άλλωστε, μέσω αυτής οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να επικοινωνούν με τους καλά εκπαιδευμένους εκπροσώπους και να λύσουν τυχόν απορίες ή προβλήματα που έχουν προκύψει. Και ενώ κάθε ιστοσελίδα διαθέτει τεράστια κείμενα και βίντεο με οδηγίες επίλυσης αποριών και προβλημάτων, η επικοινωνία με τους υπεύθυνους είναι αναντικατάστατη.

Για αυτό το λόγο, οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βάση σε αυτό το κομμάτι της εξυπηρέτησης, ώστε να ικανοποιούν τους πελάτες και να λύνουν άμεσα κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Όλες οι στοιχηματικές προσφέρουν λίγο-πολύ τις ίδιες υπηρεσίες, αλλά κάποιες από αυτές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στον συγκεκριμένο τομέα, προσφέροντας αυτό το κάτι παραπάνω. Και χάρη στην κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών τους στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών καταφέρνουν να συγκαταλεχθούν στις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες σε εξυπηρέτηση.

Στοιχηματικές με την καλύτερη εξυπηρέτηση

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Δύο βασικοί τομείς στην εξυπηρέτηση πελατών των στοιχηματικών, που οι κορυφαίες απο αυτές έχουν φροντίσει να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το εκτεταμένο ωράριο εξυπηρέτησης και η μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας. Όσο καλύτερες είναι οι επιδόσεις μιας πλατφόρμας σε αυτούς, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η λειτουργία του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Το εκτεταμένο ωράριο είναι σημαντικό, αφού σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να επικοινωνούν (και να λύνουν τα προβλήματά τους) κατά το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας (και της νύχτας). Οι περισσότερες σελίδες στοιχημάτων διατηρούν ανοιχτό το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τουλάχιστον 12 ώρες κατά τη διάρκεια του 24ώρου. Κάποιες άλλες όμως καταφέρνουν να κερδίσουν τις προτιμήσεις των παιχτών, λειτουργώντας το τμήμα εξυπηρέτησης ολόκληρο το 24ωρο και κάθε ημέρα του χρόνου. Τέτοιες στοιχηματικές είναι οι Bet365, η Novibet και η Betshop μεταξύ άλλων. Τα μέλη αυτών των στοιχηματικών site γνωρίζουν ότι όποια ημέρα και όποια ώρα κι αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα θα βρουν κάποιον εκπρόσωπο για να τους το λύσει.

Εξίσου σημαντική είναι και η ποικιλία εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας. Εξάλλου, κάθε παίχτης και κάθε ώρα απαιτεί και έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας, οπότε είναι θετικό το να προσφέρονται πολλές επιλογές. Οι βασικότερες από αυτές, που τις υποστηρίζουν οι περισσότερες στοιχηματικές στην Ελλάδα, είναι το τηλέφωνο, το live chat και το e-mail. Τα δύο πρώτα υπόσχονται άμεση ανταπόκριση, ενώ το τρίτο απαιτεί μερικά λεπτά υπομονής. Εκτός αυτών όμως, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι, που προσφέρουν κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα, η Betshop και ο Stoiximan προσφέρουν επιπλέον επικοινωνία μέσω Viber, η Novibet και μέσω Skype, ενώ ο Stoiximan και μέσω Whatsapp.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, την οποία έχουν όλες οι νόμιμες στοιχηματικές, καθώς και η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με ελληνικό αριθμό τηλεφώνου, που επίσης συναντάται στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών στην Ελλάδα. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι που καθιστούν εύκολη την επικοινωνία και βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία των παιχτών.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις