Στοιχηματικές με το καλύτερο Live

To live στοίχημα αποτελεί πλέον καθημερινότητα για τους περισσότερους παίχτες του στοιχήματος και σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί πιο δημοφιλές από τις προβλέψεις που τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα. Οι παίχτες αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες υπηρεσίες στον συγκεκριμένο τομέα και οι σελίδες στοιχήματος από την πλευρά τους προσπαθούν να τους προσφέρουν τα καλύτερα, προκειμένου να κερδίσουν τις προτιμήσεις τους.

Όπως και στον τομέα των στοιχημάτων πριν την έναρξη ενός αγώνα, οι βασικοί τομείς που μπορούν να κάνουν μια πλατφόρμα live στοιχήματος να ξεχωρίσει είναι οι αποδόσεις και η ποικιλία επιλογών. Το online στοίχημα όμως έχει και αρκετές ιδιαιτερότητες, σε τομείς όπως η ταχύτητα αλλαγής των αποδόσεων, η ζωντανή κάλυψη ενός αγώνα (είτε με γραφήματα και στατιστικά είτε με ζωντανές μεταδόσεις μέσω live streaming). Για αυτό το λόγο, οι πλατφόρμες που διαθέτουν τις καλύτερες πλατφόρμες live στοιχήματος πρέπει να πασχίζουν προκειμένου να καλύψουν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τις ανάγκες που δημιουργεί το live betting.

Καλύτερες στοιχηματικές για Live Betting

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Οι αποδόσεις είναι δεδομένες και στο live στοίχημα. Οι στοιχηματικές ανακοινώνουν διαφορετικές αποδόσεις, σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης των σημείων και άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων και η προμήθεια που διατηρούν (γκανιότα). Οι ιστοσελίδες στοιχήματος που διατηρούν τη χαμηλότερη γκανιότα σε έναν αγώνα, σε μια αγορά ή σε ένα σημείο ανακοινώνουν τις υψηλότερες αποδόσεις και ξεχωρίζουν.

Η ποικιλία επιλογών είναι ένας ακόμη σημαντικός τομέας, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι το live στοίχημα προσφέρει και διαφορετικές επιλογές, όπως οι γρήγορες αγορές της Netbet, που ζητούν προβλέψεις για το τι θα γίνει στο επόμενο λεπτό ή στα επόμενα λεπτά ενός αγώνα. Παράλληλα, άλλες πλατφόρμες, όπως οι Stoiximan, Novibet, Goalbet και άλλες καλύπτουν όλες τις βασικές αγορές του live στοιχήματος και πολλές ακόμη, με αποτέλεσμα οι επιλογές τους να ξεχωρίζουν. Και φυσικά δε μπορούμε να μιλάμε μόνο για αγορές, αλλά και για γεγονότα που καλύπτονται live. Σε αυτόν τον τομέα, πλατφόρμες όπως η Stoiximan και η Betshop (που πρόσφατα αναβάθμισε το live στοίχημα, προσφέροντας περισσότερα από 10.000 γεγονότα) ξεχωρίζουν.

Ο τομέας της ζωντανής κάλυψης παίζει τεράστιο ρόλο, αφού χάρη σε αυτόν μπορούν οι παίχτες να εντοπίσουν ευκαιρίες στο live στοίχημα. Πολλές στοιχηματικές προσφέρουν απλά κάποια γραφήματα και στατιστικά, τα οποία είναι σίγουρα χρήσιμα. Ωστόσο, πλέον κάθε παίχτης απαιτεί τη ζωντανή μετάδοση αγώνων μέσω live streaming, προκειμένου να παρακολουθεί με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις στα γήπεδα. Live streaming προσφέρουν πολλές στοιχηματικές σελίδες, όπως οι Stoiximan, Novibet, Bet365, Netbet, Goalbet, Interwetten, Betshop και πολλές ακόμη.

Τέλος, από τις συνοδευτικές υπηρεσίες του live στοιχήματος δεν πρέπει να εξαιρέσουμε ούτε τις προσφορές*. Συνήθως, οι περισσότερες προσφορές* αφορούν σε στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα. Ωστόσο και όσοι προτιμούν να στοιχηματίζουν live μπορούν να εκμεταλλευτούν προσφορές* που αφορούν σε στοιχήματα που τοποθετούνται μετά την έναρξη ενός αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις