Καλύτερες Στοιχηματικές για κινητό

To mobile στοίχημα δεν αποτελεί πια κάτι το πρωτοποριακό και το νέο και οι περισσότεροι παίχτες προτιμούν να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού ή του tablet τους, όπου κι αν βρίσκονται, κι όχι απαραίτητα στο σπίτι ή στο γραφείο τους. Η τεχνολογία έχει φτάσει πια στο σημείο που ο στοιχηματισμός (αλλά και οι υπόλοιπες απαραίτητες διαδικασίες, όπως οι συναλλαγές, το live streaming και άλλες) από το κινητό να θεωρείται αυτονόητος και όλες οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν τη δυνατότητα τοποθέτησης στοιχήματος μέσω φορητών συσκευών, είτε μέσω του ίντερνετ είτε μέσω ειδικά σχεδιασμένων apps.

Τα apps αυτά αποτελούν και τον βασικότερο τομέα του mobile στοιχήματος. Πολλές στοιχηματικές έχουν σχεδιάσει το δικό τους, συνήθως για Android ή iOS κινητά, και δεν προσφέρουν μόνο τις βασικές υπηρεσίες, αλλά και πολλές πρωτότυπες, όπως ειδοποιήσεις και αποκλειστικές προσφορές. Από την άλλη, η εγκατάσταση ενός app δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την τοποθέτηση στοιχημάτων από κινητό. Οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν σχεδιάσει μια αντίστοιχη mobile ιστοσελίδα για όσους θέλουν να στοιχηματίζουν μέσω του browser τους.

Στοιχηματικές με το καλύτερο mobile

1
97%
TOTAL SCORE

Κορυφαία στοιχηματική στην Ελλάδα

2
94%
TOTAL SCORE

100% Ανανεωμένη

3
94%
TOTAL SCORE

Δίνουμε το 100% στους παίκτες μας

4
92%
TOTAL SCORE

Στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Οι παίχτες που προτιμούν τα apps έχουν πολλές κορυφαίες επιλογές στη διάθεσή τους, αλλά κάποιες από αυτές μπορούν να ξεχωρίσουν περισσότερο. Για παράδειγμα, τα mobile apps των Bet365 και Stoiximan προσφέρουν πολλές αποκλειστικές δυνατότητες, όπως ειδοποιήσεις για τη διευθέτηση ενός στοιχήματος, αλλά και για κάθε εξέλιξη σε έναν αγώνα. Ειδικά στην περίπτωση του Stoiximan όμως προσφέρονται και υπηρεσίες όπως η φωνητική τοποθέτηση στοιχημάτων.

Από την άλλη, όσοι προτιμούν να στοιχηματίζουν μέσω του browser του κινητού τους θα δουν ακόμη περισσότερες προτάσεις που ξεχωρίζουν. Mobile ιστοσελίδες όπως αυτές των Novibet και Betshop είναι σχεδιασμένες με μίνιμαλ αρχιτεκτονική, ώστε να ευνοούν τον γρήγορο στοιχηματισμό, ενώ παράλληλα έχουν και όμορφο σχεδιασμό. Το ίδιο ισχύει και για άλλες κορυφαίες ιστοσελίδες, όπως αυτές των Bet365, Stoiximan, Interwetten και Goalbet.

Παράλληλα, οι περισσότερες από τις παραπάνω ιστοσελίδες έχουν φροντίσει ώστε κάθε χρήσιμη υπηρεσία στοιχηματισμού να έχει μεταφερθεί αυτούσια και στο κινητό. Έτσι, οι παίχτες που στοιχηματίζουν από κινητό μπορούν να στοιχηματίσουν και live και να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες του live στοιχήματος. Επιπλέον, μπορούν να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες συναλλαγές και διαδικασίες, όπως επικοινωνία, ανάληψη, κατάθεση κτλ., αλλά και να εκμεταλλευτούν τις ίδιες προσφορές που εκμεταλλεύονται όσοι στοιχηματίζουν μέσω του υπολογιστή τους, αλλά και κάποιες αποκλειστικές προσφορές, μόνο για κινητά. Τέτοιου είδους προσφορές θα βρουν πιο εύκολα τα μέλη στοιχηματικών όπως η Bet365, η Interwetten και πιο σπάνια η Novibet.

Το στοίχημα μέσω κινητού τελικά είναι εξαιρετικά δημοφιλές και οι πλατφόρμες βάζουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο κινητό και να ικανοποιήσουν στο έπακρο τα μέλη τους. Κάποιες όμως καταφέρνουν να ξεχωρίσουν περισσότερο από άλλες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις