Οι καλύτερες κυπριακές στοιχηματικές εταιρίες

Κάθε στοιχηματική εταιρία που δραστηριοποιείται νόμιμα στην κυπριακή αγορά έχει έναν και μόνο σκοπό: να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, τα οποία θα είναι ευχαριστημένα με τις υπηρεσίες της και τα όσα προσφέρει συνολικά και θα τοποθετούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχήματα. Για αυτό το λόγο, η αγορά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και κάθε εταιρία προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα, ώστε να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Όμως δε μπορούν όλες οι στοιχηματικές εταρείες στην Κύπρο να ξεχωρίσουν και να βρεθούν στις καλύτερες του 2020. Αυτές που τα έχουν καταφέρει προς το παρόν είναι οι παρακάτω πέντε, που κρατούν ικανοποιημένα τα μέλη τους με την ποικιλία στοιχημάτων, τις υπηρεσίες και τις προσφορές που ανακοινώνουν.

Η πρώτη τέτοια εταιρία είναι η Stoiximan cy. Στην ιστοσελίδα της βρίσκονται πάρα πολλά αθλήματα και διοργανώσεις, ενώ σε κάθε αγώνα είναι διαθέσιμα πολλά στοιχήματα, χάρη στον μεγάλο αριθμό στοιχηματικών αγορών. Μεγάλος είναι και ο αριθμός των προσφορών* που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίζουν σε ενισχυμένες αποδόσεις* και με 0% γκανιότα** σε επιλεγμένους αγώνες, να προσθέτουν πριμ στα κέρδη* τους ή να μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη σε επιστροφές χαμένων χρημάτων*. Τέλος, έχουν στη διάθεσή τους και κορυφαίες υπηρεσίες όπως το cash out*.

Κορυφαίες υπηρεσίες στο πάμε στοίχημα προσφέρει και η Winmasters, η οποία επιτρέπει μεταξύ άλλων το cash out* και την επεξεργασία ανοιχτών στοιχημάτων. Επιπλέον, τα μέλη της Winmasters μπορούν να στοιχηματίσουν σε δημοφιλή ή μη αθλήματα και να επιλέξουν ακόμη και ιδιαίτερες αγορές. Ειδικά στο live στοίχημα υπάρχουν κάποιες αγορές που σπάνια θα συναντήσουν κάπου αλλού. Στον τομέα των προσφορών τέλος, η Winmasters προσφέρει πολλά, όπως καθημερινές επιβραβεύσεις*. Ακόμη και όσοι δεν καταφέρνουν να κερδίζουν τέλος, μπορούν να διεκδικούν αποζημιώσεις για τα χαμένα τους χρήματα.

Η Bet365 cy είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος παγκοσμίως και καταφέρνει να ξεχωρίσει και στην κυπριακή αγορά. Προσφέρει στοιχηματικές επιλογές σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα και στις περισσότερες διοργανώσεις του κόσμου, ενώ παράλληλα ανακοινώνει αγορές που καλύπτουν κάθε γούστο. Η Bet365 όμως ξεχωρίζει χάρη στην τεχνογνωσία της, η οποία της επιτρέπει να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στη δικού της σχεδιασμού πλατφόρμα, όπως το αυτόματο cash out*, το τμηματικό cash out* και η επεξεργασία στοιχημάτων.

Η Fonbet είναι ανταγωνιστική στον τομέα των πραγματικών αθλημάτων, αλλά καταφέρνει να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο σε αυτόν των εικονικών, αφού προσφέρει τις περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στα virtual sports. Επιπλέον, ανακοινώνει συχνά κάποιες από τις κορυφαίες προσφορές* της αγοράς, με καθημερινές επιβραβεύσεις* αλλά και προσφορές* που μπορούν να κερδίσουν όσοι στοιχηματίζουν σε επιλεγμένα γεγονότα κάθε ημέρα.

Όπως και η Bet365, η Parimatch διαθέτει μια πλατφόρμα δικού της σχεδιασμού, που της δίνει τεράστια ελευθερία στα προϊόντα που προσφέρει. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε συνηθισμένες και ασυνήθιστες αγορές, όπως το ασιατικό χάντικαπ, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και την πιο συμφέρουσα προσφορά*: ένα πρόγραμμα ανταμοιβών, με το όνομα Gift+*, που τους ανταμείβει για κάθε στοίχημα που τοποθετούν.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.