Η εποχή του διαδικτυακού στοιχήματος

Οι εποχές που πηγαίναμε στο πρακτορείο της γειτονιάς μας και παίζαμε ΠΡΟΠΟ ή αργότερα στοίχημα στο μηχάνημα και με λίγες επιλογές δεν φαντάζουν και τόσο μακρινές. Μακρινή όμως είναι πλέον η τωρινή εικόνα στο χώρο του στοιχήματος, σε σχέση με αυτό που περιγράψαμε. Όχι ότι δεν υπάρχουν τα πρακτορεία, αλλά ακόμα και στο ελληνικό κρατικό μονοπώλιο υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές στο στοίχημα από ό,τι είχαμε όταν εμφανίστηκε στην Ελλάδα.

fantasy-sport-or-online-gambling

Αναμφισβήτητα όμως έχουμε περάσει σε άλλη περίοδο, αυτή του διαδικτύου. Εκεί όπου υπάρχουν πολλές στοιχηματικές εταιρίες, που προσφέρουν ένα πολύ ποιοτικό και αξιόπιστο προϊόν που καμία δεν έχει σχέση με αυτό που παίζαμε μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Μια απλή αντιπαραβολή να κάνει κανείς στη σχέση που έχει το διαδικτυακό στοίχημα με το στοίχημα στο πρακτορείο, θα βάλει κανείς τα κλάματα, αν παίζει ακόμη στο ελληνικό μονοπώλιο. Και μόνο το γεγονός ότι πρέπει να προσέλθει κάποιος στο χώρο του πρακτορείου για να ποντάρει το στοίχημα του θεωρείται και είναι ξεπερασμένο. Όταν πλέον από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι μπορείς να στοιχηματίσεις τους αγώνες της αρεσκείας σου. Με την ανάπτυξη μάλιστα της πλατφόρμας μιας νόμιμης εταιρίας στοιχήματος να είναι τέτοια, που πλέον μπορείς και από το ίδιο σου το κινητό ή το τάμπλετ να ποντάρεις.

Η πιο δραματική διαφορά όμως έγκειται στους κανόνες του παιχνιδιού. Και αυτό γιατί στο διαδικτυακό στοίχημα έχεις την ευκαιρία να ποντάρεις σε πλήθος αθλημάτων και μάλιστα σε όλα σε μονά αποδεκτά, κάτι που κάνει πιο πιθανό και εύκολο το κέρδος. Την ώρα που στο πρακτορείο, δεν μπορείς να επιλέξεις μεταξύ όλων των αθλημάτων και ακόμη χειρότερα δεν μπορείς να παίξεις όλα τα αθλητικά γεγονότα σε μονό αποδεκτό. Όταν είσαι αναγκασμένος να παίζεις παιχνίδια σε δυάδες ακόμη και σε τριάδες, γίνεται έτσι πιο εύκολο το έργο του μπουκ και πιο δύσκολο το δικό σου.

Και άντε να ανεχτείς(λέμε τώρα) το καθεστώς των τριάδων, αλλά σε τι αποδόσεις. Όταν η γκανιότα είναι πολύ υψηλή, οι πιθανότητες σου για κέρδος αφού μειώνονται από την τριάδα, ψαλιδίζουν και το κέρδος σου σε περίπτωση επιτυχίας. Μια στοιχηματική εταιρία όμως, σου χαρίζει αντικειμενικές αποδόσεις με μικρή ή και με μηδενική γκανιότα. Και αυτό όχι γιατί συμπαθεί τους παίκτες, αλλά πάνω από όλα τους σέβεται, ανταποκρινόμενη στο αίτημα για ένα υψηλού επιπέδου προϊόν, που μπορεί να σταθεί στο μεγάλο ανταγωνισμό στο χώρο του στοιχήματος.

Το πρόβλημα όμως είναι το εξής στη χώρα μας, ο Έλληνας ακόμη δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με το διαδίκτυο και ιδίως η γενιά των 40ρηδων και πάνω. Εντάξει οι μικρότεροι σε ηλικία και φανατικοί με το στοίχημα είναι και με το παραπάνω εξοικειωμένοι, αλλά δεν έχουν όλοι κάποιο τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα τους. Βέβαια και για αυτό υπάρχει η πρόβλεψη από μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία, παρέχοντας πολλούς τρόπους συναλλαγής στους παίκτες της. Οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι. Στο χώρο του στοιχήματος η εποχή ανήκει στο διαδίκτυο, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί εκεί μπορείς να βρεις στοιχηματικές εταιρίες, που σέβονται τον πελάτη τους και του δίνουν την ευκαιρία να ποντάρει σε συνθήκες πολύ κοντά στα δικά τους, αν όχι πάνω, θέλω.