Flat betting (σταθερό ποντάρισμα)

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης υπάρχουν πολλά άρθρα περί στοιχήματος και μάλιστα από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο ή τουλάχιστον νομίζουν ότι έχουν. Οι ιστοσελίδες που διαχειρίζονται θα σας γεμίσουν με συναρτήσεις ή ασυναρτησίες. Στη πρώτη περίπτωση δεν καταλαβαίνει ο μέσος παίχτης τον τρόπο παιχνιδιού, αφού είναι αρκετά προχωρημένος και χρειάζεται, επίσης, ένα μεγάλο κεφάλαιο για “κάβα” όπως λέγεται στην “στοιχηματική γλώσσα”. Στην δεύτερη περίπτωση θα σας μεταφέρουν απόψεις που είναι “θεόσταλτες” και γραμμένες από γκουρού του στοιχήματος, αλλά ακολουθώντας αυτές όπως έχουμε κάνει οι περισσότεροι σε αυτό το ταξίδι, θα χάσετε ένα σεβαστό ποσό. Μια εκδοχή ανεπιθύμητη, ειδικά για την εποχή.

Γράφοντας για συστήματα στο στοίχημα, μπορούμε να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο έχουμε καταλήξει ότι κάθε παίχτης έχει την δική του αναλυτική σκέψη, εμπειρία και σαφώς το δικό του κεφάλαιο κίνησης. Όποτε, τα συστήματα είναι υποκειμενικά και υπόκεινται στην ευχέρεια του κάθε παίχτη. Στο στοίχημα μόνο ένα πράγμα δεν είναι υποκειμενικό και αυτό είναι οι αριθμοί, δηλαδή τα δεδομένα. Να θυμάστε ότι η στατιστική είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας στο στοίχημα. Γνωρίζοντας τις τάσεις, θα χάσετε μια φορά ή δυο, αλλά δεν θα χάνετε για πάντα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα θα κερδίζατε φέτος στο πάμε στοίχημα αν ποντάρατε κάθε Κυριακή στον Ολυμπιακό ή στη Μπάγερν ή στην αγαπημένη σας ομάδα; Ο λόγος; Μόνο έτσι μπορείτε να παίξετε αυτό που ονομάζουμε “επιστημονικά” flat betting. Σε αυτό τον τύπο συστήματος δεν απαιτείται να στοιχηματίζετε τα διπλά και να απαιτηθεί έτσι ένα μεγάλο μπάτζετ για το “ρεφάρισμα”. Χρειάζεται μόνο υπομονή και πειθαρχία.

Ας γίνουμε λίγο πιο σαφείς…Η Μπάγιερ φέτος είναι αήττητη με δυο ισοπαλίες. Αν υποθέσουμε ότι η μέση απόδοση της είναι στο 1,30 διαθέτοντας 50 ευρώ την εβδομάδα για το ποντάρισμα υπέρ της, ας υπολογίσουμε τα κέρδη σας… Η ομάδα έχει κερδίσει 24/26 ματς. Δηλαδή 24*1.30= 1560 ευρώ μικτό κέρδος και καθαρό 360-100 από τα δυο χαμένα. Δηλαδή 260 ευρώ καθαρά κέρδη σε μια σεζόν από μια μόνο πρωταθλήτρια.

Αν σας φαίνονται λίγα τότε “σπάστε” τα πονταρίσματα και σε άλλα φαβορί για πρωτάθλημα διαφόρων κατηγοριών. Για παράδειγμα, το σαββατοκύριακο έπαιζε Νέα Ιωνία-Ιωνικός και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-1. Τότε ένα τηλεφώνημα, για το οποίο θα εξηγήσω την σημασία και την αναφορά του, επιβεβαίωσε τα συμπεράσματα ετών. Το τηλεφώνημα του φίλου Ιωνικού ανέφερε για 2-3.

Όταν είδα την ανατροπή κατάλαβα ακόμα περισσότερο πόσο σημαντικό είναι να παίζεις στο στοίχημα την ομάδα σου. Την ομάδα σου την παρακολουθείς και γνωρίζεις και το πότε έχει προπόνηση, ξέρεις πληροφορίες, την γενικότερη κατάσταση, την ποιότητα της και των αντιπάλων της και βέβαια νιώθεις μεταφυσικά την σημασία των αγώνων της. Ο φίλος ήξερε ότι αν η ομάδα του χάσει δεν έχει καμία ελπίδα να ανέβει, ήξερε ότι στα αποδυτήρια οι παίχτες των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ήξερε ότι οι οπαδοί περιμένανε στη γωνία και πάνω απ’ όλα ήξερε ότι η ομάδα του είχε την ποιότητα να ανατρέψει το παιχνίδι. Όταν το σκορ ήταν 2-1, το διπλό δινόταν με απόδοση 9!

 Το flat betting στηρίζεται πάνω στα φαβορί για πρωταθλητισμό και στις αγαπημένες σας ομάδες. Τα δυο στάνταρ είναι οι ομάδες θρύλοι και οι αποδόσεις της ομάδας που υποστηρίζετε, απ’ ότι ένα ματς κάπου στην Αυστραλία που δεν γνωρίζετε ούτε αν γίνεται το παιχνίδι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο ή σε στάδιο του ράγκμπι. Ακολουθήστε αυτή την τακτική και “πηγαίνετε” τον πρώτο χρόνο για τα σίγουρα, δημιουργώντας ένα bankroll που θα σας επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη στο παιχνίδι.