Επιλογη στοιχηματικης εταιριαςΕπιλογή στοιχηματικης εταιριας

Το να παίζει στοίχημα ποντάροντας τις αγαπημένες σου ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, πραγματικά είναι κάτι που σε εξιτάρει. Το να παρακολουθείς επίσης μεγάλα ντέρμπι ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, βάζοντας ένα στοίχημα σε αυτά τα ματς, επίσης είναι πολύ συχνό φαινόμενο.
Όμως ποια παγίδα μπορεί να κρύβει ένα ποντάρισμα σε ένα αγώνα εμπορικό. Ακριβώς επειδή είναι πολύ εμπορικός ο αγώνας και οι ομάδες που αγωνίζονται πολύ γνωστές, τότε ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες ακόμα και οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες να κάνουν λάθος στην αξιολόγηση αποδόσεων, ώστε να παρουσιαστεί ένα value bet. Τις ομάδες αυτές και τα χαρακτηριστικά τους τις ξέρουν όλοι, άρα περιμένεις να βρεις ευκαιρία, ούτε να ανακαλύψεις την Αμερική.

[bonustable type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ] Απεναντίας οι στοιχηματικές εταιρίες είναι πολλές και οι διοργανώσεις τις οποίες προσφέρουν για στοιχηματισμό είναι επίσης πολλές. Ας μην πάμε μακριά, μπορείς κάλλιστα να βρεις σε μια εταιρία όπως η sportingbet ή η stoiximan, πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής που συνηθίζουμε να λέμε, ή ποιότητας, όπου μπορούν να προκύψουν πραγματικά καλές ευκαιρίες. Ακριβώς επειδή δεν είναι τόσο διαδεδομένες οι ομάδες, οι δυνατότητες τους, ή τα πρωταθλήματα, τότε μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες όλες οι στοιχηματικές εταιρίες να κάνουνε κάποιο λάθος στις αποδόσεις που θα προσφέρουν. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει αντιληπτό από παίκτες που ξέρουν πώς να κινηθούν στο διαδίκτυο για να βρουν πράγματα.
Και εξηγούμαι. Είναι εύλογο ένα ερώτημα «πως μπορώ να ξέρω εγώ τι συμβαίνει στο πρωτάθλημα της Σουηδίας». Προφανώς αν δεν διαβάζεις ξένο Τύπο ή αν δεν έχεις κάποιο γνωστό ή φίλο στη χώρα τότε η ενημέρωση που μπορεί να έχεις θα είναι ελλιπής. Όμως υπάρχουν ειδικές ιστοσελίδες που έχουν ως αντικείμενο τους τζίρους που μαζεύει το κάθε παιχνίδι μέχρι και λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας αλλά και κατά τη διάρκεια του. Δε χρειάζεται δηλαδή μόνο η μελέτη για να εξακριβώσεις τη φόρμα και τα αγωνιστικά νέα ομάδων που δεν μπορείς να έχεις σαφή γνώση των δυνατοτήτων τους. Μπορείς με βάση τα ποσά που παίζονται στις στοιχηματικές εταιρίες να βγάλεις ακόμη ένα χρήσιμο συμπέρασμα και να προσθέσεις ακόμη ένα βέλος στη φαρέτρα σου στη μάχη κατά των μπουκ.
Φυσικά και το παραπάνω δεν αποτελεί μονόδρομο για το ταμείο, ούτε αποτελεί θέσφατο. Η ατάκα «που να μπλέκω τώρα με τα χωριά» έχει ακουστεί πολλές φορές και από πολλούς παίκτες του στοιχήματος. Δεν πρέπει όμως να αποκλείεις κάποια παιχνίδια ή πρωταθλήματα με την πρώτη ματιά. Γιατί αν θέλουμε να βρούμε πραγματικά τις καλυτερες εταιριες στοιχηματος πρέπει να ψάξουμε πιο πολύ και όχι να παίζουμε μόνο τα γνωστά πρωταθλήματα. Εξάλλου ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.