εγγραφη σε στοιχηματικη εταιριαΕγγραφή σε Εταιρια στοιχηματων

Όταν παίζεις στοίχημα είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο τα χρήματα που θα παίξεις. Αν δεν έχεις από πριν ένα πλάνο το οποίο σε γενικές γραμμές θα ακολουθήσεις τότε θα κάνει πιο εύκολο το έργο των στοιχηματικών εταιριών να σου πάρουν τα χρήματα.

Αρχικά πρώτος κανόνας και μάλιστα απαράβατος είναι ότι ποντάρουμε όσα μπορούμε να διαθέσουμε για στοίχημα και σε καμία περίπτωση όσα έχουμε. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χάσουμε περιουσίες στο στοίχημα. Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης έχει διαφορετική οικονομική ευχέρεια και επομένως διαφορετική κάβα για να ποντάρει στο στοίχημα. Ανάλογα λοιπόν με τη δυνατότητα του καθενός είναι και το ποντάρισμα του σε μια στοιχηματική εταιρία, όπως π.χ. η Bwin ή η Novibetεπιλογη στοιχηματικης εταιριας είναι και αυτό ένας άλλος παράγοντας τον οποίο θα τον μελετήσουμε σε άλλο κείμενο.

Ακόμη κάθε μέρα δεν είναι ίδια στο στοίχημα. Ανάλογα με τον όγκο των παιχνιδιών αλλά κυρίως με τις στοιχηματικές επιλογές και ευκαιρίες που προκύπτουν πρέπει να προσαρμόζουμε και το ποντάρισμα μας. Αν υπάρχουν όντως κάποια value bet τότε γιατί όχι και να μην ποντάρουμε δυνατά σε κάποια σημεία. Από την άλλη ημέρες στοιχηματικά που δεν προσφέρονται για πολλά πολλά, δεν είναι κακό ακόμη και το πάσο.
Σε γενικές γραμμές, πρέπει να ακολουθούμε ένα μπούσουλα. Να γνωρίζουμε τι ποσό μπορούμε να διαθέσουμε μια μέρα για στοίχημα, ώστε να μην ξεφεύγουμε. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω πρέπει να είμαστε ευέλικτοι ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε στα χέρια μας και να μην παραμένουμε κολλημένοι σε κάποια πράγματα. Αξίζει το ρίσκο, όταν πραγματικά αξίζει τον κόπο, αλλά πρέπει να ξέρουμε που να κάνουμε πίσω ή να παίζουμε λίγο πιο αμυντικά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από μια παροδική επιτυχία μας, με συνεπακόλουθο ανέβασμα του πονταρίσματος μας σε μόνιμη βάση. Αυτό αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί καταστροφικό για την κάβα μας και θα μας παρασύρει σε ένα όργιο σπατάλης και ανεξέλεγκτου τζόγου.
Βέβαια επίσης δε σημαίνει ότι επειδή έχουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έχουμε στοιχηματική επιτυχία, ότι πρέπει να χάσουμε την πίστη μας σε αυτό το οποίο κάνουμε. Πάνω από όλα όμως είναι να έχουμε το σωστό μέτρο και να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή, πόσα μπορούμε να διαθέσουμε, πόσα θα παίξουμε, μέχρι πόσα αντέχει το παιχνίδι μας και όχι η τσέπη μας. Γιατί αν αρχίσουμε να ποντάρουμε όσα έχουμε και όχι όσα μπορούμε τότε το πρόβλημα θα είναι πραγματικά μεγάλο και θα κάνουμε τις στοιχηματικές εταιρίες ακόμη πιο πλούσιες και εμάς πιο φτωχούς.