Μπόνους εγγραφής σε στοιχηματικές εταιρίεςΜπόνους Εγγραφής σε εταιριες στοιχηματων

Στο στοίχημα αυτό που μετράει πάνω από όλα πέρα από το σωστό παίξιμο είναι και η απόδοση του σημείου που επιλέγουμε. Το να παίζουμε ένα παιχνίδι στη σωστή απόδοση είναι από τα πιο σωστά πράγματα που κάνεις παίζοντας, απεναντίας το να παίζεις ένα αγώνα σε όποια απόδοση σου προσφέρεται είναι μέγα λάθος.

Το σημαντικό είναι όταν τζογάρουμε σε ένα στοίχημα, να παίρνουμε τόσο ρίσκο επαλήθευσης, όσο ακριβώς πρέπει να είναι, σε τέτοιες αποδόσεις, και όχι κατώτερες αν έχουμε βέβαια τη δυνατότητα επιλογής. Το μυστικό στο στοίχημα είναι το λεγόμενο value bet. Δηλαδή η τιμή της απόδοσης του σημείου που επιλέγουμε, να αξίζει το ρίσκο που παίρνουμε και να αντικατοπτρίζει τη δυσκολία επαλήθευσης του, ή ακόμη και να είναι υποτιμημένη η απόδοση του. Προφανώς δεν μπορούν αν προκύπτουν κάθε μέρα value bet σημεία αλλά το να τα κυνηγάμε και να τα επιδιώκουμε καθημερινά είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το πιο σημαντικό στο live στοιχημα βέβαια και από τα value bet, είναι να μην καταδεχόμαστε να παίζουμε σημεία σε όποια απόδοση μας προσφέρονται. Αν έχουμε τη δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας από διαφορετικές εταιριες στοιχηματος  είναι το ιδεατό. Βέβαια στη συντριπτική πλειοψηφία δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ψωνίζουμε από σβέρκο. Το να αγοράζεις σημεία σε αποδόσεις που είναι δίκαιες και τίμιες είναι το άλφα και το ωμέγα σε ένα σωστό παίξιμο. Οι εποχές που οι πατεράδες μας έπαιζαν με σκοπό να πιάσουν το 13άρι στο ΠΡΟΠΟ, προβλέποντας το σημείο, και μην έχοντας αποδόσεις να τους νοιάζει για το αν είναι δίκαιες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Πλέον το στοίχημα είναι εδώ και η απόδοση του αποτελεί ένα από τα βασικά του στοιχεία. Μακροχρόνια αν κάνεις εγγραφή σε μια εταιρία στοιχήματος και  επιλέγεις σημεία που οι τιμές τους και οι αποδόσεις τους δεν είναι οι σωστές και οι δίκαιες, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις κερδισμένος από το άθλημα που λέγεται στοίχημα. Γιατί θα ρισκάρεις πολύ περισσότερα από αυτά που θα καρπωθείς στο τέλος. Και αυτό σε ένα παιχνίδι που εκ προοιμίου ξεκινάει με τις πιθανότητες εναντίον σου.